H96 MAX plus RK3328 Android 9.0 TV Box, 4 GB RAM, 64 GB ROM 32 GB Set-Top Box Wifi 4K Youtube 2G16G Smart media player

€24.31


H96 MAX+ TV Box RK3328 / Android 9.0 / 4 gb RAM + 32 GB ROM / 2.4+5G Wi-Fi / 100Mbps / USB 3.0 / 4K Meida Prehrávač

Popis

H96 MAX+ je vysokovýkonný TV box, ktorý beží na najnovšiu Android 9.0 systému. Ultra-veľký 4 gb RAM + 32 GB ROM kapacita zabezpečuje hladký a flexibilné operácie. Môžete sa tešiť s vysokým rozlíšením obrazu doma. A to je spoľahlivý a bezpečný na použitie v domácnosti

Hlavné Funkcie

● Podporuje 4K rozlíšenie a H. 265 dekódovanie, high-definition štúdio efekt

● 4 gb RAM a 32 gb ROM, ultra-veľká kapacita umožňuje, aby ste mali väčšiu radosť

● RK3328 procesor zabezpečuje hladký a flexibilnú prevádzku

● 2.4+5 ghz Wi-Fi pripojenie vám prináša vysokorýchlostné bezdrôtový prenos skúseností

● Diaľkový ovládač je napájaný 2 AAA batérie ( nie sú súčasťou )

Doprava Prosím, ako ďaleko, ako je to možné vybrať www.tantra-egypt.sk stardard doprava ,je dorazí asi 15-35 dní pre väčšinu krajín. Ak položka je naliehavá, mail , zvoľte si, prosím, DHL, alebo www.tantra-egypt.sk Premium Poštovné a ušetriť čas. Som rád, že robiť drop shipping,pls nám správnu a úplnú adresu a prijímanie informácií. 1.Všetky objednávky bude dodaný do zasľúbenej čas spracovania. (Zvyčajne do 3 dní) 2.Colné Daň mala byť zaplatená kupujúcim,Predávajúci nemôže podporovať všetky Colné Daň. ďakujeme 3.Vzdialená Plocha: Pre Vzdialenej oblasti,DHL/FEDEX/UPS/TNT bude účtovať príplatok "Vzdialenej Oblasti Poplatok",prosím pochopiť. 4.Dodacia lehota:SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky,Tranzitné časy sa môže líšiť.particalarly počas prázdnin. 5.Kontaktujte nás, ak prepravné náklady, ktoré ukazujú veľmi drahé.ponúkame viac bezpečnosti a nižšiu cenu poštovného, aby sa dospelo vás.

Vrátenie peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu, ktorý ste dostali.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. 2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod na návrat.Prijímame len tovar vrátiť Poštou alebo Sledovať Spôsob Dopravy. 3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y)je(sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: RK3228A, android box, S922, h96 max x4, h96 max x3, cccam server, mecool pro, 10 android tv box, box storag, androu tv box.


( 4 Hodnotenie )

Počet