Cashmere Sveter Ženy pletené Zime Teplé 0-Krk Dlhý Rukáv Dámske Pulóvre Jeseň Sveter Merino Vlna Sveter 2020

€25.70


*100% Austrálskej Jemný Merino Vlna, Anti-obaľovanie sadzba je vyššia ako úroveň 3 *Vyrobené z 26Nm/2 jemnej priadze, tento 100% čistý merino vlny sveter má vlna jemnosť 17.7 µm a dĺžka 55mm *PRÍRODNÉ & UDRŽATEĽNÉHO VLÁKNINA: Austrálsky vlna osvedčenie o pôvode. Spinning farbenie spĺňa environmentálne štandardy EÚ *Podpora všetkých veľkostí alebo prispôsobenia *Ľahký, super mäkké super teplé, Oneck dizajn, štíhly štýl *Žiadne zmrštenie, bez skreslenia, č vyblednutiu. Sveter je priateľské k pokožke, takže môžete nosiť ju blízko pri tele *Jemné 12 rozchod textílie *Nie je stroj umývateľný,Ručné umývanie studenou, ležal na suché alebo suché čistenie *Naša spoločnosť je ochotný byť pod dohľadom Sos www.tantra-egypt.sk a každý zákazník, a preberá všetky právnej zodpovednosti spôsobené materiálom a kvality *Model je 5' 11" a nosí veľkosť Medium. *Všetky produkty našej spoločnosti je Štandardom EÚ veľkosť,prosím, zvoľte svoj vhodná veľkosť podľa veľkosti grafu

Peking Longming Cashmere Products Co., S.r.o. bola založená v roku 2007. Sme profesionálny výrobca na 100% Merino,100% Cashmere,Cashmere & Vlny a vlny accessiories. Máme vlastnú továreň,mohli by sme poskytnúť OEM a ODM služieb,vlastné vlastné LOGO.Naše produkty sú všetky vysokú kvalitu a nízku cenu. Budeme vytvárať nový štýl každý mesiac,náš štýl je jednoduchý a módne,bol populárny v USA,Európe,Kanade,Japonsku a iných krajinách. Vitajte v našom obchode,dúfam, že už dlho obchodného vzťahu s vami!

Štítky: 2020 sveter ženy, merino turtleneck, sveter vlna, cardigan teplé fleece, vlna, priadza, Merino, telo merinos, merino vlna, merino priadza, cycl jersey.


( 3 Hodnotenie )

Počet