SILIKOLOVE Lete Silikónové Ice Cream Formy Opakovane Kocky Ľadu Zásobník Mrazené Popsicle Formy na Ľadové Kocky Maker Ice Cream Foriem, Nástrojov

€3.96


Materiál: potraviny bezpečný silikón Farba:Farba náhodné Deti milujú zmrzlinu& Dospelých príliš. S novým silikónové formy , môžete urobiť zmrzliny s použitím čerstvých a zdravých zložiek. Vyberte si jedného z najkrajších formy s inovatívnym dizajnom a aby zmrzliny, parfait a ice lolly. Ale nielen to, aj fantastické koláče, slané občerstvenie .... a mnoho ďalších chutných prípravky pre vaše formou bufetu. Každý formy obsahuje viac tvarov a umožňuje ľahko vložíte palicu a vďaka openable a uzavierateľný "záves", môžete ľahko získať svoje prípravky. formy sú najlepšie na prípravu veľa zmrzliny a rozprávkové občerstvenie na držať, užívať možnosť vytvárania ľubovoľných kombinácií chutí a textúr. Poďme urobiť zmrzlinu!

Štítky: kocka ľadu, zásobník, ice cream jednotné, muži zmrzliny, tortu formy kremíka, maker jogurt, údaje zásobník, srdce ice cream plesní, taška ľad, formy, šaty letné.


( 5 Hodnotenie )

Počet