Jeatone WIFI Smart Home 7 " IP Video Interkom pre domáce Systému, INFRAČERVENÉ Nočné Videnie na Monitor,Zvonček/Telefón s AHD fotoaparát Tuya app

€83.98


SIP 87 série multi-function video komunikačný systém

Nová éra inteligentných domov,Voľný tuya smart app, Sledovať kedykoľvek a kdekoľvek

1.Po stiahnutí Tuya app, môžete pripojiť zariadenie na monitorovanie na váš smartphone za menej ako dve minúty.Operácia je jednoduché a bezpečné. 2.Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate v domácej alebo aj v zahraničí, môžete ľahko odpovedať na zvonček na diaľku a monitorovanie vonkajšieho prostredia. 3.Tento trend budúcnosti technológie, zdarma vaše ruky, a teraz pomocou mobilného telefónu na ovládanie celého domu inteligentné domáce spotrebiče! 4.Podpora pre vloženie 32G karty pre nahrávania, film a upgrade.

Detekcia Pohybu

Vstavaná Detekcia Pohybu spustí od 2 foto-video a 1 Hovoru panel v rovnakom čase a Auto prevziať video , ktoré je účinnejšia pre monitorovanie stangers z každého uhla. S morningtech, nie je potrebné kupovať ďalšie PIR senzor, uložiť malé peniaze, ale zarobiť veľké množstvo a bezpečnosť domov, Si stoja za to !

Dotykový displej systému

Modernizované verzie dotykový displej systému je jednoduchšie pracovať, a deti budú tiež vedieť, ako ju používať.

Podpora mobilného telefónu namiesto dohľadu stroj na odomknutie

Ak návštevník stlačí zvonček, mobilný telefón a na monitore sa zobrazí synchrónne. Hostiteľ dokáže používať mobilný telefón na monitorovanie vonkajšieho prostredia a odomknúť hosťa.

Tam je teplý hlasových pokynov pre dvere stroj odomknúť dvere, dáva hosťom pocit intimity

Po hosť odomkne monitorovanie stroj, tam bude zvukové upozornenie, keď sa dvere telefón je odomknutý: "dvere sú otvorené, prosím, prísť !"

Viacúčelový stroj, režim hodín

1.Monitor je nielen krytý monitor, ale tiež jasné, elektronické hodiny a elegantné umelecké diela. 2.Pri prevádzke je viac, bude stáť v režim hodín na 1 minútu, a potom sa automaticky vypne na ochranu obrazovky život. 3.Elegantné umelecké diela.Dizajn je jednoduché a elegantné telo ,kovové dosky je nádherné a trvalé.

Multi-jazyky Ponuky OSD

Na základe širokú škálu užívateľov po celom svete, sme starostlivo upravený 12 jazykov, aby spĺňali použitie návyky zákazníkov v rôznych krajinách.

IP65 vodeodolný, prispôsobiť sa extrémne teplotné rozdiely, nie je ovplyvnený počasím

1.Výrobok môže fungovať ako obvykle v mnohých zložitých prostredí vonku, vlhkosť, dážď, plieskaníc, sneh, vysoké teploty. 2.IP65 vodeodolný:Na vzduchotesnosť je dobré, vonkajšia jednotka je vybavená gumové tesnenie prsteň, ktorý môže zabrániť prachu, vode a vlhkosti. 3.prevádzková teplota:-40~50,Môže fungovať normálne v extrémne vonkajšie teploty.

110 stupeň super široký uhol, zorné pole je širší ako ten starý

de-uhol objektívu má veľký zorný uhol, ktorý môže získať väčšie zobrazenie rozsah a urobiť monitorovanie uhol pohľadu širšie.

High-definition kamery, noc infračervené monitorovanie

1).Infračervené monitorovanie môžu jasne vidieť, vonkajšie prostredie, dokonca aj v noci, monitorovanie chráni vašu bezpečnosť. 2).1.0 MP vysokým rozlíšením, môžete sledovať každý detail jasnejšie.

Podpora mobilného telefónu alebo tabletu, stiahnuť Tuya smart app;3G/4G/5G alebo wifi pre viacerých sieťach

1.Multi-dimenzionální spojenie môžete použiť na uvedomiť, inteligentný telefón na akomkoľvek zariadení.Vrátane aplikácie spojiť s vonkajšie jednotky;vnútorná jednotka spojiť s vnútorná jednotka;Vnútorné spojenie s vonkajšie jednotky;Vnútorné spojenie s vonkajšie jednotky;Aby sa komunikácia rýchlo a bez prekážok. 2.Mobilné telefóny a tablety len potrebné na pripojenie k 3G/4G/5G alebo wifi viacero sietí na synchronizáciu vnútornej jednotke kedykoľvek.

Vybavenie podrobnosti

Produkt Špecifikácia-Monitor: 87714 Displej: 7" TFT dotykový displej Rozmer: 151mm*226mm Rozlíšenie: (1024H)*3(RGB)*600(V) Pamäť: vstavaná Pamäť Môže Uložiť 86 Obrázkov, Podpora Externých Max.32GB SD Karta Pripojenie Režim: CAT5/CAT6 kábel siete Intercom Režime: 2-pásmový intercom Nechajte Správu Čas: 30s/60s/90s voliteľné Rozhovor Trvanie: Max.180s Zvonenie: Prispôsobeného supporyed Napájanie: Dodáva POE switch/Externé Napájanie DC 12V; Standby:3W; Práca:5W Materiál: Drôt Kreslenie Arcylic Prípade Prevádzková Teplota: -10°C +60°C Inštalácia: Povrchovú Montáž Kapacita systému: 10indoor jednotiek+6 vonkajšie jednotky+6 fotoaparát Špecifikácie Výrobku-Vonkajšie Model: 87203 Rozmer: 128.29 mm*48.49 mm Kamery, Snímača: 1.0 MP Zobraziť Uhol: 110° Nočné Videnie: INFRAČERVENÉ Svetlo, 3ks IR Led Pripojenie Režim: CAT5/CAT6 kábel siete Napájanie: napájanie Z Krytý Monitor/ Vnútorné sily Spotreba energie: Max 200mA. Elektronický Zámok: Podpora Príslušenstvo: pláštenka+uhol bracker Prevádzková Teplota: -40°C +50°C Vodotesný: IP65 Inštalácia: Povrchovú Montáž

Spojenie--One To One

Systém zapojenia-Viac Na Viac

1.To môže byť pripojený do viacerých krytý sleduje Cez POE Switch. Môžete nainštalovať toľko jednotiek, ako chcete v dome. 2.Podpora jedna vonkajšia jednotka s viacero vnútorných jednotiek. 3. Digitálne, Bezpečné a Pohodlné: stačí pripojiť vnútorná jednotka s sieťového kábla namiesto tradičných vodičov.

Štítky: dvere loptu fotoaparát, pre domáce, 1080p ahd fotoaparát, kríž krúžok, tunya video zvonček, dvere telefón, drôt dvere kamera, fotoaparát tuya wifi, ho meradle, iptv m3u.


( 0 Hodnotenie )

Počet