Vojenské Dopravné Vozidlo ruskej Námornej US Army Obrázok Anti-terorizmus Vojak Tím S Armáda Zbrane, Kvádre, Tehly Hračky Darček

€12.26


Vojenské Dopravné Vozidlo ruskej Námornej US Army Obrázok Anti-terorizmus Vojak Tím S Armáda Zbrane Kvádrov, Tehál, Hračky pre deti darček 1. Žiadne pôvodné políčko, ak potrebujete, kontaktujte nás.

2. Tehly a inštrukcie kniha bude zaslaný spolu

. Materiál: Non-jedovaté, bez zápachu, neškodné ABS. . Ideálny kompatibilné s hlavnými zostaviť partibles bloky hračky. . Funkcia produktu:montáž proces pomáha podporovať manipulačné schopnosti a inšpirujúce potenciál.

Prečo si vybrať náš obchod?

1, Deti sa budú používať ruky a mozgu zároveň Podporujú vývoj mozgu 2, Opakované použitie, prehrávanie silné 3, Rozvíjať predstavivosť a vedenie inovácie

Zásielky:

1.Parcela, bude odoslaný do 48 hodín.akonáhle sa vaša platba je dokončená.Lodné informácie sa budú priebežne aktualizovať 3-7 pracovných dní po package boli odoslané,a môžete začať so sledovaním vašej objednávky v tomto čase.Ekonomické express metódy nebudú poskytovať informácie o sledovaní keď parcely odchod z Číny,prosím, vedieť. 2.Budeme pack vašej objednávky s vysokou kvalitou bublina taška a starostlivo skontrolujte každý balík pred odoslaním.Prosím, nebojte sa. 3.Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu budeme posielať iba balíkov založený na www.tantra-egypt.sk je, aby adresu. 4.Dodacia lehota je o 9-40 dní(Grécko,Kolumbia,Zimbabwe je 30-90 dní),v závislosti od vašej krajiny umiestnenia a vyjadriť metóda.Ak zásielku nemožno správne deliveryed v ochrannej dobe,a to, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie, aby ochrany čas alebo opätovné odoslanie zásielky.

Vracia:

1.Vrátenie peňazí alebo náhradu škody, ak kupujúci nie je doručený tovar. (Kupujúcich potrebujú komunikovať s Predávajúcim v dobe získať náhradu škody z prepravnej spoločnosti.) 2.Môžeme vrátenie peňazí do 7 dní, ak nie ste spokojný / á s tovarom. ale je potrebné, aby ste zaplatiť vrátiť prepravné náklady, balík, a zabezpečiť, aby tovar kompletný a nemá vplyv na opätovný predaj.

Spätná väzba:

1.Ak ste spokojní, keď dostanete tovar,úprimne dúfam, že nám môže dať 5 hviezd spätnú väzbu,a shars nejaké pekné obrázky o hračky. 2.Ak nechcete prijímať objednávky na ochranu čas alebo dostane balíček a zistíte, že chýba nejaký tovar,prosím, kontaktujte nás,my sa predĺži doba dodania a poslať chýba tovaru pre vás zadarmo. 3.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Úprimne dúfame, že náš tovar prinesie šťastie do svojho života! S Pozdravom!

Štítky: blok stavať, lego vojenské, tipo lego harry, lego vojenské vozidlá, nákladné vozidlá, lego ninjago obrázok, lego ninja, lego swat, vedúci naruto lego, armor auto lego, lego doplnky, poháre.


( 1 Hodnotenie )

Počet