Hodí sa pre Pandora Prívesky Náramky 925 Sterling Silver Korálky Šperky Doprava Zadarmo

€14.38


Hodí sa pre Pandora Prívesky Náramky 100% 925 Sterling Silver Korálky Šperky Doprava Zadarmo

- Materiál: 100% Autentické 925 Sterling Silver

- Položka Štýl: Európska 925 sterling silver voľné kúzlo perličiek darček pre ženy milenca, deti, najlepšieho priateľa, urob si sám kúzlo korálky šperky zistenia / príslušenstvo pre Európsky štýl niť troll kúzlo náramky DIY strane tvorby

- LOGO s pečiatkou: S925

- Package: 1pc/funkcie opp taška

O Preprave:

1/ tovar zasielame všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo v Číne Post/Hongkong Príspevok, Na prepravu spôsobom závisia na vašej hodnota objednávky. Dodacia lehota je, ako je to uvedené nižšie:

2/ Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie.

3/ Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.

Spôsoby Platby:

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis:

To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s sa položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto podáva ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávaj negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený.

Štítky: náramok pandora striebro, reťaz pandora, pandora korálku, 925 pandora, 925 náramok pandora, 925 kúzlo pandora, kúzlo pandora, pandora 925 pôvodu, pandora, disney pandora.


( 0 Hodnotenie )

Počet