2020 Dec nový dizajn s dlhými reťazcami, šperky sady ženy módny náhrdelník jemné šperky sady svadobné zlaté šperky sady

€12.24


Informácie

Materiál: Meď Ekologická Norma: Olovo, Nikel, Kadmium zadarmo Nosenie Príležitosť: Darček / Svadba / Party / Prom/ Výročie/ Angažovanosti Darček pre: Priateľka / Manželka / Mama

【Garantujeme] Vyzýva

Šperky sady predávané v našom internetovom obchode môžete zachovať farbu pre 2 roky, predmet, aby sa zabránilo kvapalín a chemikálií.

Vhodné Braclet

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, budeme veľmi si to vážim, tak nás prosím kontaktujte a my dúfame, že sa vám bude nám dať päť hviezd spätnú väzbu.

Dobré služby

POYASA Ponúka vysoko kvalitné výrobky, konkurencieschopné ceny a rýchle dodanie. Sme zárukou vášho príchodu kúpiť si naše produkty. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s objednávkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Ak výrobky nie sú rovnaké ako naše popis alebo zlomili v tranzite, prosím, aby jasne fotografie do 7 dní po obdržaní a odosielanie fotografií. Zabezpečíme vám vrátenie peňazí alebo výmenu potom, čo sme sa zodpovedať za to.

Balenie Podrobnosti

Balík je jeden kus s funkciou opp taška alebo pevná väzba-box.

Štítky: šperky pataya, etnické prívesok, dlho prívesok, reťaz dlhé, reťaz igirl, igirl šperky, 585 šperky, bridesmaid pin, etnické necklac, 585 pataya.


( 1 Hodnotenie )

Počet