20packs Olivový Kolagénová Očná Maska na Tvár Starostlivosť o Pleť Proti Starnutiu Odstrániť temný Kruh Opuchy Masky Spevnenie hydratačný Očná Starostlivosť

€9.03


Názov:Olivový Spevnenie Očná Maska

Slogan:

Zdvíhacie Pevnosť, Odsoľovanie Linky, Hydratačné Hladký

Čistý:6 g*20pcs

Zloženie:

Voda, Glycerín, Propylénglykol, Beta-Glukán, Canarium Album Extrakt, Chondrus Crispus Prášok, Hydrolyzovaný Kolagén, Hexapeptide-11, Methylparaben, Chlorphenesin, Parfum, Midori3

Vlastnosti Produktu:

Obsahuje bohatý prírodný olivový extrakt, ktorý upokojuje a vyživuje pokožku v okolí očí, doplnenie oko je pokrmom. Krištáľovo jasný film vložiť, blízko k pokožke okolo očí, textúra je osviežujúci a pohodlné, ktoré účinne zámky v vlhkosti z pokožky, vyrovnáva pleti, výťahy pokožky okolia očí, a vytvára očarujúce očných svalov.

Použitie Metódy:

1.Čistenie očí, pokožky s teplou vodou. 2.Otvorte balík a vyberte pár očí, masky. 3.Jemne stlačte eye liner nálepka tak, že sa úplne hodí okolo očí. 4.Počkajte asi 15 až 30 minút a potom odstráňte masku pred praním vodou.

Platné pokožky:

Rôzne pokožky.

Poznámka:

Ak zistíte, kože nepohodlie, prosím, prestaňte.

Skladovacie Podmienky :

Prosím, chráňte pred svetlom, aby sa zabránilo priamemu slnečnému žiareniu

Štítky: hliníkové toku cínu, kapela citróny ženy, pracky pásu ryby, bios nápady jednoduché, sviečka viesť honda, kefy 650 camry, sviečky iridium m4, kefa na fľaše 5 ks, fľaša klietky čierna.


( 3 Hodnotenie )

Počet