10pcs Cartoon Zvieratá Kovové Smalt Charms Prívesky, Náušnice Plávajúce Roztomilé Mačky, Myši Zlaté Base Charms Nosenie Šperkov DIY Príslušenstvo

€2.97


10pcs Cartoon Zvieratá Kovové Smalt Charms Prívesky, Náušnice Plávajúce Roztomilé Mačky, Myši Zlaté Base Charms Nosenie Šperkov DIY Príslušenstvo

-Materiál:Kov/Zliatiny Zinku +Smalt

-Veľkosť : ( Ako je znázornené na fotografii)

-Balenie: 10 Ks /funkcie opp taška

-Prepočet:1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

Vezmite prosím na vedomie 1) tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail voľne ak výške viac ako $7. 2) v prípade, Ak vaša objednávka suma v $7 , tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus voľne . 3) väčšie množstvo si objednáte,tým vyššiu zľavu dostanete.

Platby

1) Prosím, kliknite na tlačidlo "Buy Now" tlačidlo, keď ste na mieste objednávky. 2) Escrow je bezplatné strážené platobných služieb, ktorý je automaticky k dispozícii na všetkých transakcií. Táto služba zabezpečuje, že platba je vydaná predávajúcemu iba po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky.

Návrat Politiky

1) Príkazy sú usporiadané po vašej objednávke, takže prosíme o potvrdenie vašej objednávky. 2) Ak nie je problém, alebo položka je neuspokojivé, kontaktujte nás prosím najprv pre rýchle a uspokojivé riešenie problémov, ako je, vrátenie alebo výmena ďalšie nové položky pre vás. 3) je potrebné, aby bol tovar by mal byť vrátený k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná. 4)Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru.

Kontaktujte Nás

1. Venujte prosím chvíľku po prvé si prečítajte všetky poskytnuté informácie. A neváhajte a kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky počas procesu.

2. A môžete tiež kontakt s nami prostredníctvom obchodného manažéra alebo e-mail, radi vám odpovieme na vaše otázky v rámci 1-12 hodín.

Spätná väzba

1. Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás. Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu opustiť svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami. Urobíme všetko, čo môžeme, aby sme vyriešiť všetky problémy za vás. Podanie záporná spätná väzba sa nebude príliš neskoro, ak problém nie je vyriešená.

Štítky: mickey mouse prívesok, kúzlo smalt, kovové prívesky kreslených, silikónové base myš, zlatá myš, bluetooth car mouse, šperky kreslených, kreslená postavička šperky, vírivá kovové prívesky, myš base.


( 0 Hodnotenie )

Počet