"Аризона" Domova, multi-level stojan na kvety, rastliny, sochy. Nábytok pre obývacie izby, spálne, kuchyne.

€65.37


Pre tých, ktorí ocenia krásu a nádherný ponúkame jedinečné produkty. Kategórie sú prezentované nielen stojan na kvety, a unikátnych položiek, ktoré robia z každého izby útulné. Vyrobené z odolného sú šetrné k životnému prostrediu, materiál; nemajú tradičnej forme. Teraz, v interiéri vášho domova bude krásny a jedinečný. Odolná a elegantná produkty zaberajú málo miesta, sú dostatočne funkčný prvok. Takýto nábytok dekor bude vždy vyzerať originálne, moderné. Na to budete umiestniť svoje obľúbené kvety sú tie exotické rastliny. Iný počet stojí pomôže zabezpečiť, že výber bol správny. Od farby v interiéri vždy vyzerá moderne, odporúčame si prezrieť katalóg detaily. Doručenie do vzdialených miest / miest / obcí môže účtovať poplatok, prosím, napíšte predávajúcemu overiť detaily. Pred otvorením sporu, prosím, napíšte na adresu predávajúceho, a my vám vyriešiť váš problém. V nej nájdete: • high-kvalitné kvetinové stojany všetkých druhov; • univerzálne modely nábytku, môžu mať medzi tri až sedem porastov; • pôvodné druhy nábytku, ktorý bude zdobiť dom, byt. Tento dekor sa prejaví želanie do reality, vytvoriť atmosféru krásy. Ak sa vám páčil produktu, môžete priamo na mieste, aby sa nákup vykonať objednávku. Sme vám pripomenúť, že nábytkárskej výroby dosiahol novú úroveň, takže sme radi, že vám pomôžu, aby ziskové nákupy! Jednoduchá montáž výrobkov a doprava zadarmo - kúpiť ďalšie výhody, ktoré máme. Stojan na kvety "Arizona" je vyrobený z drevotriesky. K dispozícii 17 farbách. Zaťaženie na každej polici, nie viac ako 3 kg. Všetky výrobky sú kvalitné certifikované a spĺňa normy EAC. Doručenie do vzdialených miest / miest / obcí môže účtovať poplatok, prosím, napíšte predávajúcemu overiť detaily. Pred otvorením sporu, prosím, napíšte na adresu predávajúceho, a my vám vyriešiť váš problém.

Doručenie do vzdialených miest / miest / obcí môže účtovať poplatok, prosím, napíšte predávajúcemu overiť detaily. Pred otvorením sporu, prosím, napíšte na adresu predávajúceho, a my vám vyriešiť váš problém.

Štítky: dizajn gauč, nastaviť gauč, umenie stenu, dekor domov moderné, plagát na stenu, live izba gauč, nábytok mäkké, moderný nábytok izby doprava zadarmo, kožené nastaviť gauč, home decor.


( 4 Hodnotenie )

Počet