Vianočné Vzor Kuchyňa Mat Doma Dekoratívne Chodbe Koberec Spálňa Vchodové Dvere, Podlahy Koberec 3D Kúpeľňa Anti-Slip Rohožky

€6.36


Produkt výhody:

(1) mäkké a pohodlné, dobrú priedušnosť a anti-statické. (2) Ľahko sa čistí, môže sa umývať priamo práčka alebo ručne, bez vyblednutiu. (3) šetrné k Životnému prostrediu potlač a farbenie, žiadny zápach, žiadne škodlivé látky. (4) Trvanlivé a odolné, Dobrá odolnosť proti sklzu,Ochranné poschodí. (5)okraje kobercov sú starostlivo šité na zabezpečenie kvality a dlhšiu životnosť.

Veľkosť Produktu:

Poznámka: 1.v=2.54 cm Údaje sú len pre referenčné účely nájdete konkrétny produkt.

O doručenie:

1.Budeme loď do 2-3 pracovných dní po zaplatení je úspešný. 2.Uistite sa, že vaša adresa a telefónne číslo sú správne pred zakúpením. 3.Colný v niektorých krajinách alebo regiónoch bude vykonávať náhodné kontroly a kontaktovať telefonicky.

Vlastnosti Produktu:

Tlačený vzor, šetrné k životnému prostrediu, bez zápachu, jasný, silný, umývateľný, nie sú vyblednuté.

Produkt povrch:

Flanelové textílie, šetrné k životnému prostrediu priedušná, mäkká a pohodlná, nenáročná na údržbu.

Produkt okraj:

Hrany výrobku, ktoré sú starostlivo šité na zabezpečenie kvality a dlhšiu životnosť.

Produkt spodnej:

Non-tkané non-sklzu spodnej, priedušná a non-sklzu, A chrániť zem.

spoločný problém:

(1)Pohľadávky na balenie problémy, koberec, môže mať nejaké vrásky. Tak dlho, ako koberec je vyrovnaný pre 1-2 dni, vyhladenie zmizne. (2)Vzhľadom na rozdielne nastavenia displeja, skutočný produkt, môže byť trochu farebný rozdiel, vzťahujú sa na skutočný objekt dostal, ďakujeme za pochopenie! (3)Prosím, aby chybu 1-2 cm veľkosť, ďakujeme za pochopenie!

Prosím, dajte nám nízke skóre z 1 alebo 2 body, pretože sme loď rýchlo, ale v zámorí prepravy závisí od mnohých faktorov. Ďakujeme za pochopenie!

Úprimne dúfam, že si môžete dať nám dobré hodnotenie. Budeme sa snažiť zlepšiť kvalitu našich výrobkov a služieb. Ak máte akékoľvek otázky, môžete chatovať s nami, alebo zanechať správu on-line a my vám vyriešiť problém, až kým nebudete spokojní s našimi službami a produktami.

Štítky: pre domáce, koberec kuchyňa, koberec, kúpeľňa, zlaté wc mat, dvere mat, rohožky, kitchenaid mixér, koberec, kúpeľňa, ázijské rohožky, 3d koberec.


( 4 Hodnotenie )

Počet