HSMS-2852 HSMS-2852-BLKG P2 SOT-23 50pcs/veľa doprava Zadarmo

€7.37


profil spoločnosti:

KeXinDa elektronické bola založená v roku 2002, je profesionálny medzinárodný distribútor IC a iné elektronické súčiastky, po rokoch stabilného rozvoja, vytvorenie dobrej medzinárodné obchodné meno a verejnej chvály. Dodržiavanie vynikajúce obchodné meno, dodržiavať integrity-based business filozofia, podľa obrovské množstvo zákazníkov uznanie a podporu. Ďalej poskytovať klientom kvalitné produkty a vynikajúce služby; súpis údajov, viac ako 3000000 rôznych výrobkoch, ktoré môžu spĺňať vaše nároky. Budete si môcť vychutnať elektronických komponentov ponúkame vám one-stop podporné služby.

KeXinDa elektroniky a stovky známych podnikmi doma a v zahraničí je úzko dobré vzťahy spolupráce, elektronické komponenty sú široko používané v občianskej, priemyselnej a vojenskej oblasti. Patrí spotrebná elektronika, prenosné zariadenia, starostlivosť o zdravie, inteligentný bezpečnosti, úspory energie, energie, komunikácie a siete, výpočtovej techniky, skladovanie, power management, automobilov, elektroniky, priemyselnej elektroniky, atď.

Sľubujeme : KeXinDa elektronika je najčastejšie byť v pohode, najviac spoľahlivých elektronických komponentov dodávateľom!

Vitajte všeobecné obchodníkov na rokovanie, stať dlhodobo priateľskú spoluprácu s partnermi, vytvoriť brilliancy spolu!

KeXinDa elektroniky do budúcnosti sa spolu s vami!

Náhradné & Vrátenie Peňazí:

1. Ponúkame 90 dní pre záruku kvality

2. Ak častí, ktoré si zakúpite od nás nie sú zdokonalil kvality alebo nefungujú, prosím, jednoducho vrátiť k nám na výmenu alebo vrátenie peňazí

3. Ak súčasťou je poškodený, oznámte nám to do 3 dní po príchode.

4. Všetky diely musia byť vrátený v pôvodnom stave nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu

Štítky: prípade okruh, doska epoxidové, si2301, hsms286c, SL03, diódy schottkyho sot 23, 40a regulátor, kapacita batérie led, obvod dc, 72v indikátor batérie.


( 2 Hodnotenie )

Počet