Luxusné Žena Crystal Biely Zirkón Kameň Módne Náušnice Strieborné Farba Bránka Vintage Náušnice Dvojité Náušnice Pre Ženy

€2.06


Zlato Plné Šperkov je pevná vrstva kvality zlata teplo viazané na internú klenotníkov metal.. má všetky skvelé vlastnosti pevných zlaté šperky. To je extermely dlhodobé a ak postarané vám vydrží na celý život. Prosím, výskumu Zlata Plné Šperkov na internete, zistíte viac informácií o tejto skvelé nové produktu. Nepoužívajte tieto zlata plné šperkov, aby pozlátené šperky, pretože neexistuje žiadne porovnanie.

1.máme loď všetky naše položky na celom svete v rámci 48hours čína poštou doporučene/ePacket/čína príspevok obyčajných malých paketové/DHL/EMS.

Prepravné spôsobom závisí od celkového objemu peňazí vašej objednávky

2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

5.Po poslať poštou(zobraziť čaká kupujúci dostane tovar), Sme nemôže zmeniť adresu už,tak prosím, skontrolujte si na adrese pred ním.

6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. My sa ozveme sa čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1) Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Prosím, kontaktujte nás do 7 dní a fotografovanie ,Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás.

2) z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za prepravu nákladov

3) môžete nás kontaktovať na odchode nám správu podľa tohto príkazu na www.tantra-egypt.sk, alebo Trademanger, Budeme reagovať čo najskôr

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, alebo by ste chceli viac informácií o niektorom z našich položiek, prosím neváhajte a kontaktujte ma na môj trademanager .Ale ak dostanete ho, keď sa dostanete položky v Prípade, že nie ste spokojní s týmto, prosím, kontaktujte ma prvý a ja som sa bude riešiť otázka s vašej spokojnosti , pred odchodom spätnú väzbu

Štítky: záves 360 stupňov, onme psa zastrihávač, mehndi dáždniky, formy dekor veľkosť, onloyo emroidery, formy d foamiran, pcg 41217 obrazovke, pánske saténové noc, hub kryt golf 2.


( 0 Hodnotenie )

Počet