Ružové Plameniaky veterný Mlyn Vietor Spinner Whirligig pre Váš Trávnik na Dvore Záhradné Dekorácie Trávnik Pešti Vták Repeller (4pack)

€23.10


Plameniakov opatrenie cca 19 cm - sedia na vrchole 40 cm vysoký kovový stĺpik. Krídla "točiť" do vetra. Pútavý DIZAJN: svetlé farby a jedinečné dynamické účinky Pinwheels bude priťahovať pozornosť ľudí ľahko, keď sa okolo. ODOLNÝ MATERIÁL: PP plastových materiálov non-jedovaté č ublížiť na zdraví, Pinwheels môže udržať jeho farby svetlé po používané na dlhý čas, a to nemá vplyv na jeho recykláciu. VTÁK REPELLER: Dať vo vašom dvore a záhrade môže držať vtáky, preč od konzumácie trávy, osivo, a to tiež pracovať pre Zajace, Veveričky, ktoré nechcete, aby sa ich dostať blízko vaše rastliny. MULTI-FUNCTION: Skrášlenie vašej Záhrady, spoločenské a Svadobné svetlé až vašom prípade Fungovať ako propagačné darčeky z obchodu alebo na predaj , dajte ho do strany prospech darčekové tašky sú vhodné aj pre jeho cenu. Sada 4

Štítky: bey hračka, flamingo záhrada, asi vietor, kohút vietor, w veterný mlyn, záhrada vietor, hviezda vietor spinner, dekor flamingo, flamingo solárne, papagáj.


( 4 Hodnotenie )

Počet