Štvorcový Vankúš Vnútorný Vankúš Vnútorné Vysoká Kvalita PP-Bavlna Priedušná Gauč Vankúš Vankúš Core Náplň Vložte Vankúš 45 x 45 cm

€11.67


Štvorcový Vankúš Vnútorný Vankúš Vnútorné Vysoká Kvalita PP-Bavlna Priedušná Gauč Vankúš Vankúš Core Náplň Vložte Vankúš 45 x 45 cm

Položky:Námestie Vankúš Vnútorného Plášťa Materiál:Polyester / netkanej textílie Veľkosť: 45 x 45 cm ( o 17,5 palca x 17.5 palca) Prosím, aby ± 2 cm tolerancia Vnútorného Materiál:Vysoko kvalitná PP bavlnená tkanina, priedušná Package: 1 vnútorné Vaccum Pack Náš vankúš vankúš vnútorné aspoň 400g hmotnosť, vysokú kvalitu priedušná eco-friendly PP bavlna ako náplň, mäkké a pohodlné na gauč a autosedačky. Poznámky: 1.Cena je uvedené vyššie, je pre vankúš vnútorné. Pre vankúš, máme viac ako 10 000 rôznych dizajn pre váš výber 2.Zadarmo doprava je E-paket alebo Čína registerated Air mail. Zvyčajne to trvá 15 - 30 dní dostať. Pre niektoré krajiny môže trvať dlhší čas ako 60 dní. 3.Prispôsobenie a wholesaling sú k dispozícii. Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Mnohé spôsoby platby, ktoré sú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk tak ďaleko.Víza, kreditné karty,okamžité bankovým prevodom a offline platby( moneygram alebo western union).Môžete si vybrať najvhodnejší jeden. Na ochranu vašich záujmov, www.tantra-egypt.sk nebude realease platby, až dostanete balíček a sú spokojní s tým.

Budeme dodaní položky na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.tantra-egypt.sk.Aby ste mohli získať vašu objednávku normálne,vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

Ruský kupujúci prosím vložte vaše meno a priezvisko ( meno, stredné meno, priezvisko) a podrobné adresu( Byt Č. Ulica, Mesto,Región a Krajina) Inak, váš balík pravdepodobne budú vrátené.

Budeme dodať váš balíček po uskutočniť úhradu do 5 dní. To môže trvať dlhší čas, ak potrebujete prispôsobiť svoj tovar.

Všeobecne , väčšina krajín, dodacie lehoty sú uvedené nižšie , vzhľadom na rozdiely poštových serivce v rôznych oblastiach , v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie. Ak balík neviem dovolať, na čas, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme riešiť problém spoločne.

Doručenie do ruskej Federácie, zvyčajne trvá asi 45-60 dní.Prosím, uvedomte si, dlhý prípravný čas pred tým, než si objednáte.

Ak ste spokojný s mojou položky a služby, urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.

Veľkoobchodníci, budú srdečne vítaní! Máme vlastnú továreň,mnoho veľkoobchodníci boli kúpiť veľa položku z našej továrne.Budeme vám dobrú cenu a potom bude kvalita guarance.Ak sa chystáte urobiť nákup veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať ohľadne dopravy, platby a špeciálna zľava!

Štítky: l gauč vankúš, vankúš lano, vankúš bielizeň 4545, vložte vankúš, vankúš hnedé 45x45, prípade 45x45 vankúš, vložte vankúš, jadro vankúš, záhrada vankúš, modrá prípade vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet