100ks/set Saint Seiya Hračky Záľuby Hobby, Zberateľstvo Herné Kolekcia Anime Karty

€39.66


Nové Modely. Holé karty nemá kartu kniha, prosím, pozrite sa na ďalší záber. Celý set 100 Q verzie.

Karta veľkosť kmeňových vlasti flash (o 86*58mm). Hrúbka je 350 g natieraný papier. Flash materiál je nakupovaný z Taiwanu.

Iba tento dávkový limitovanej edície. Vlastník sľúbil, že sa nikdy verzia znova.

R & D duševné cesty:

16 rokov leta. Zrazu nostalgické vidieť Saint Seiya. Pôvodne horúce a krv hudba a dej ženy posvätné bojovník. Nakoniec prišiel s nápadom - nech klasické pokračovať.

Obrátil som sa COSMO Raj Karty doma. Ako máte pocit, že nie je Nordic? Prečo sú tam žiadne more cisárov? Prečo nie je Pluto?

Tak som chcel navrhnúť kompletný Saint Seiya karty. Nech moje detstvo majú bez ľútosti. To je dôvod, prečo mnohí ľudia hovoria, prečo nie cosmo!

Podľa dizajnu vlastnej karty. Používanie tabletu na kreslenie prvky (vrátane žltá spodnej modré políčko v pravom dolnom rohu prednej vrátane prvkov v ľavom dolnom rohu. Zahŕňa písma, vrátane zadnej strane karty). Všetky sú vyrobené s vektorovou grafikou. AI. Dizajn Priatelia by mali vedieť, že rozdiel medzi AI vektor a PS bitmap je, že bývalý nebude narušená bez ohľadu na to, ako veľké.

V tom čase celkom dva modely boli navrhnuté. Jeden je 45 non-Q. ostatné je 100 Q. konečné Q verzia je oficiálna verzia, že sa stretnete teraz.

V skutočnosti, konštrukcia je v poriadku. Čas strávený vytrieďovaní charakter údajov (vrátane úvod z Japonskej verzii oficiálne informácie. Hľadáme ľudí, ktoré chcete preložiť. Malý vesmír numerická definícia, atď.). Hľadáte vhodný tlač factory. Dokonca aj v zámorí nákup diamantu flash materiálu. V tom čase, prosím, priatelia Preložené oficiálne Japonskej. Preložené obsah. Je to bližšie k originálu.

Tak som začal študovať úradných kníh: zavedenie znakov v Saint Seiya Daquan. COSMO ŠPECIÁLNE vziať malého vesmíru číselný odkaz. To bude dokončené. (Existuje niekoľko Japonských študentov, ktorí sú naozaj dobré)

V ďalšom kroku je pripraviť pre výrobu. Na zakúpenie tejto flash je naozaj zvraty. Spočiatku sa zistilo, že mnohí domáci flash vzory môžu byť len povedal, aby bol blízko. Ale bod-ako krúžok v tvare ohňostroj je naozaj nie je ideálne. To je tiež ďaleko od originálu. Tak to je aj otázka, ktoré Idú do zahraničia nájsť. Výsledkom je Japonsko. Taiwan má. Ale Japonci materiály sú naozaj príliš drahé. Konečné použitie na tchaj-wane výroby. V skutočnosti, kvalita je podobná. Ale povesť je viac Japonských výrobcov.

Korektúry niekoľko krát. To je koniec. Ale keďže hlavným cieľom je zhromaždiť súbor úvah, výška tlače nie je veľký.

Ďakujem vám všetkým. Ďakujeme!

Štítky: saint seiya, kábel gameboy color, ikki phoenix, radu jojo jean, dosková hra, svätý seya, dragon ball hrdinovia karty rukávy, držiteľ radu jojo, saint seiya tarot, dekor saint seiya.


( 0 Hodnotenie )

Počet