Rcexl Zapaľovanie, Hall Senzor Test Kit Načasovanie Prístroja Univerzálne Pre Plynových Motorov

€7.77


Rcexl Zapaľovanie, Hall Senzor Test Kit Načasovanie Prístroja Univerzálne Pre Plynových Motorov

Univerzálny Snímač Načasovanie Zariadenie je nevyhnutnosťou, musia mať "Hračka" pre pripojenie nastavenie časovania na váš motor podľa vášho výrobcu OEM špecifikácie.

To môže byť použitá s akoukoľvek CDI Zapálení, že má Rcexl a/ alebo vykonané Rcexl CH Vznietenia. Tento prístroj má schopnosť pracovať s jedno-a duálny výstup senzory.

Single snímače výstup (3 pin konektor) sa používajú prevažne na jednolôžkových a dvojlôžkových 2 a 4-taktné motory, kde je dokonca aj oheň.

Duálne snímače výstup (4 pin konektor) sa používajú na multi valca 2 a 4-taktné motory; nerovnomerné dvojičky, inline, "V" a radiálne motory.

Prevádzka: Pripojte napájací, 4.8 V-6V batérie je potrebné. Nebojte sa o plug polarity, zariadenie je dizajn starať sa o to. Na"+" (pozitívne) je umiestnený na stred konektor a "-"(záporné), ktoré je umiestnené na outsides.

2. Pre 3 pin konektor konektor, prepojte konektor 3-pin zásuvky konektora.

Zelená LED a Bzučiak sa obrátiť NA ktoré vám dáva zvukové a vizuálne označenie keď Južný Pól magnetu aktivuje senzor.

LED a bzučiak sa zapne, keď odtokovej hrany magnet a snímač prvý spojili a vydrží po celú dobu, že magnet prechádza senzor.

LED a bzučiak sa VYPNE, keď odtokovej hrany magnet a snímača už nie je v dosahu. Toto je čas, keď budete vedieť, že načasovanie je potrebné nastaviť.

Použitie 30 stupňov BTDC. Niektoré motory sa môžu líšiť, použitie výroba príručka podrobnosti o načasovanie.

Láskavo Poznámka: Dual sensor výstup načasovanie je stanovená odlišne od jedného výstupu snímača!!!! VHODNÉ PRE LIETADLÁ.

Štítky: bunky kyslíkom, hala doska, lampa čas, rozšírené časovanie zážihu, lux meter senzor, zapaľovacích impulzov, strobo lampa, hala motorových senzor, dle, cm6.


( 1 Hodnotenie )

Počet