Tlač Anime, Odpusť mi sexy dievča umenie hodvábu alebo plátno plagát vlastné 24x36 palcový obývacia izba, spálňa domov stenu obrázok

€4.22


--DETAILE PRODUKTU--

- Plagát je vytlačený na Plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre plagát,to je hrubé,pevné,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.Je ideálny pre domova,deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,darčeky. - Plagát príde bez hraníc,ak potrebujete,prosím, potvrďte nám pred objednávky. Poznámka: To je plagát len,drevený rám nie je zahrnutá; --PREPRAVNÉ DETAIL-- Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~3 pracovných dní(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma), ePacket a Čína príspevok air mail je naše štandardné služby,prosím kontaktujte nás, ak chcete, experss dodanie. Poznámka: - Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie; - očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie, aby sa dostane balíček,prosím, kontaktujte nás, ak chcete rozšíriť vašu objednávku ochrany čas; SLUŽBY ----DETAIL 100% Spokojnosť je zaručená.Všetky naše obrazy sú high definition verziu , prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.

Štítky: veľký plagát veľkosť, dievčatá spálňa bin, canva vlastné, plagát na stenu, iľja jefimovič, osud grand objednávky, anim plagát, haikyuu plagát, home decor, spálňa sexy mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet