Štyri-kus Sviečka Nástroj Nastaviť Sviečka Doplnky z Nerezovej Ocele Sviečka Knot Nožnicový Háčik Hasiaci prístroj Zásobník s Darčekovej krabičke

€21.37


Tabuľka Veľkostí

Všetky rozmery nižšie sú merané manuálne, ktoré môžu mať mierne odchýlky. Cenený pre svoje povedomie a pochopenie vopred. Package okno(darčeka): 24 x 10.5 x 3 cm, 105.5 g Knôt Nožnicový: 18 x 6 cm, hmotnosť: 80g Háčik: 20 x 1.7 cm, 16.5 g Hasiaci prístroj: 19 x 2.4 cm, 68 g Zásobník: 23 x 9,5 cm, 130 g Každý výrobok obsahuje tieto 4 kúsky sviečka nástroje. V dôsledku rôznych šarží z továrne, môže byť mierny rozdiel tlač listov na darčekovej krabice. Skôr boxy boli s "3KS DO POLÍČKA", druhý z nich sú bez.

Produkt Displej

- Vyrobený zo 100% nerezovej ocele. Hrubá hmotnosť je cca. 0.62 kg pre každý súbor. - Žiadne ďalšie dekorácie alebo vzor na nástroje, ktoré robí nástroj nastaviť obyčajný a elegantné. - Každý výrobok obsahuje darčekovej krabičke, ako je znázornené na obrázku. VEĽKÉ UPOZORNENIE: 1. Sviečky v tento produkt zozname sú len na zobrazenie. Náš výrobok neobsahuje ŽIADNE sviečkou vo vnútri. Vzhľadom na logistické obmedzenia, nášho obchodu nie sú dodáva sviečky alebo iné Horľavé tovar teraz. 2. Niektoré nástroje môžu mať veľmi málo mazací olej na nich(najmä nožnicový), prosím, nenechajte sa panika, keď si otvoríte okno. Môžete mať olej na nožnicový, alebo použite mäkkú, utrite ju pred použitím.

Viac Farieb K Dispozícii

1. Zlatá 2. Matné čierne 3. Rose-zlato 4. Striebro v Dôsledku rôznych monitory počítačov, môže byť mierny rozdiel od svojho vnímania farieb. Cenený pre svoje povedomie a pochopenie vopred.

Spôsob Platby

Debetnú/Kreditnú Kartu, QIWI, WebMoney, Yandex.Peniaze, SMS(Rusko), Ebanx, PPRO, Mercado Pago, PayPal, Doku, Mpesa, Klarna, Platba v Hotovosti, bankovým Prevodom/Bankovým Prevodom/TT, Western Union, COD(Saudská Arábia) podrobnosti o platbe, prosíme, kliknite/klepnite na obrázok nižšie.

Balenie a Dodávky

1. Vo všeobecnosti sme pomocou spôsob dodania ste si vybrali. Avšak, v záujme minimalizácie rizík v medzinárodnej doprave, niekedy môžeme upraviť alebo aktualizovať vaše spôsob dodania založené na našich logistických skúsenosti dodávky cyklu. Vaše pochopenie sa cení. 2. Pre krehkého tovaru a doručené priamo z Číny, naše logistické vonkajší obal bude EPE a/alebo kartónu a/alebo plastové nepremokavé dodávky taška znázornené nižšie. Pre non-krehkého tovaru a doručené priamo z Číny, vonkajší obal bude plastové nepremokavé dodávky taška znázornené nižšie. 3. Naše dodacie proces je 1) Re-kontrola(vrátane príslušenstva, power-on test); 2) Váženie pred balenie; 3) Balenie; 4) Zásielky s hmotnosťou po balenie; 5) Vytlačiť a nalepiť doručenie poukážok; 6) Prenos do logistiky; Na všetky potrebné ďalšie vysvetlenia, balenie procesu v našom obchode boli zaznamenané dohľad fotoaparát s unmodifiable nastavenia času od konca októbra roku 2020. 4. Pokyny budú spracované za postupnosť platieb. 5. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vašu adresu. 6. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje týždeň končí a sviatky. Ak nechcete dostávať vašej zásielky do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. 7. Kupujúci sú zodpovední za dodatočný COD poplatky, DPH, Maklérske Poplatky, Clo, alebo colných Poplatkov a Daní.

Štítky: candelabro strany, sviečka pre jar, sviečky sklo svietnik, candl držiteľ, spálňa furnitur, dekor zásobník, nástroj boxy, Jar, Auto repair tool, mužov, darčeky box.


( 3 Hodnotenie )

Počet