LED Sviečka String Svetlo Flameless Teplá Biela Svetlý Tealights USB/Napájaný z Batérií s 8key Diaľkové Ovládanie Nočné Osvetlenie

€7.84


LED Sviečka String Svetlo Flameless Teplá Biela Svetlý Tealights USB/Napájaný z Batérií s 8key Diaľkové Ovládanie Nočné Osvetlenie Flameless Sviečky LED sviečky poskytovať čisté, romantické, bezpečné a elegantné riešenie bez neporiadok, alebo nebezpečné plamene, ktoré sú s nimi spojené. Na flameless LED sviečky žeraviace, rovnako ako tradičné sviečky a vyzerať krajšie. Sú ideálne pre podujatia, kde sa deti môžu byť prítomné alebo vonkajšie udalosti, kde vietor môže spôsobiť problémy. Môžete svietiť krb plášti alebo policu loft s partiou sviečky, alebo dať do pohárov a pohárov ako svetla na Vianoce.Tiež môžete ozdobiť sviečkach večere s vašimi blízkymi. Rozmery: 7 CM výška x 5.4 CM priemer. Powered: USB/AA batéria (NIE je súčasťou). Množstvo: 10LED Sviečky za balík String Dĺžka: 160 CM LED Farba Svetla: Teplá biela Shell Farba: Červená, Žltá, Multicolor Stmievateľné a Načasovanie LED sviečka string svetlá 1. Táto dekoratívne LED sviečky string svetla prichádza s 8 tlačidlo diaľkového ovládača, môžete ho ovládať veľmi ľahko. 2. Je možné nastaviť jej jas, a tiež to môže byť načasovanie, dobré dekoratívne stings pre domáce, spálňa, 3 atď. Regulátor je s memory funkciou, ktoré by sa mohli obnoviť od predchádzajúceho nastavenia režimu, keď ste reštartujte. Package Zahrnuté: USB: 1*LED sviečka string svetlo, 1*Exter kábel USB s Diaľkovým: 1*LED sviečka string svetlo, 1*Exter kábel, 1*8key Diaľkový ovládač Batérie s Diaľkovým: 1*LED sviečka string svetlo, 1*Exter kábel, 1*8key Diaľkový ovládač Upozornenie: Karikatúra Box nie je v cene, batéria nie je súčasťou dodávky.

Štítky: solárne sviečky cintorín, led ratolesť, mini led sviečky, diaľkové ovládanie, elektrické sviečky batérie, narodeniny candel, 5 m led pásy, vintage sviečka vázy, sviečky led usb, candl led, batérie powered led svetlá diaľkové.


( 1 Hodnotenie )

Počet