Kabína vzduchový Filter Pack 2 S Dvojitým Účinkom Aktivuje pre Tesla Model 3 Uhlíka, klimatizácia, Náhradné Čerstvý Vietor v Kabíne Vzduchu

€9.42


Viac Tesla Model 3 Súvisiace Produkty Pre vás:

Kabína vzduchový Filter Pack 2 S Dvojitým Účinkom Aktivuje pre Tesla Model 3 Uhlíka, klimatizácia, Náhradné Čerstvý Vietor v Kabíne Vzduchu

filtro condizionatore tesla model 3 filter filtre charbon مكيف صحراوي 모델3필터 vzduchu v kabíne filter

tesla autopilota tesla model 3 filter tesla model 3 hepa filter, kabínový filter vzduchu hansshow nula breez klimatizácia filter

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Kabína vzduchového Filtra Výmena Tesla Model 3 2017 2018 2019. Návrh z Auto-starostlivosť odborníkov a kabínový filter výrobcov: Nahraďte každý 8-12 mesiacov alebo každý ako 12 000 do 15 000 km.

Naším hlavným cieľom:Kabíne Filtre zabraňuje škodlivým jemné častice a prach zo vstupu do vozidla kabína pri zachovaní čisté a zdravé prostredie pre cestujúcich.

Precízne navrhnuté, vyvinuté a testované splniť a prekročiť PRE TESLA MODEL 3 kabíne vzduchový filter požiadavky. Dizajn s 28 uhlíka aktivovaný záhybov: poskytnúť viac filtrovanie výkon a dlhšia životnosť. Máme navzájom filtračná plocha v našej kabíne filtre bez ovplyvnenia zadarmo-prietok vzduchu do cestujúcich v kabíne.

Použiť Kvalitný vzduchový Filter: (1)Jemné vlákna filtračný papier a malé molekulárne materiál, prachom zber a filtračný účinok; (2)Vysokú výkonnosť aktívne uhlie silne adsorbs pachov a škodlivých plynov do ovzdušia; (3)rozpustiť fúkané elektrostatické vrstva je pridaný na zachytávanie jemných častíc do elektrostatického náboja.

farba: sivá

Materiál: aktívne uhlie

Aktívne uhlie vzduchový filter pre Tesla Model 3, klimatizácia, materiál description - Dvojaký účinok kvalitný filter

(a) na odstránenie Prachu: Jemné vlákna filtračný papier a malé molekulárne materiál, prachom zber a filtračný účinok;

(b) Deodorization: High-performance uhlím silne adsorbs pachov a škodlivých plynov v ovzduší;

(c) Anti-škodlivé častice: A topiť-fúkané elektrostatické vrstva je pridaný na zachytávanie jemných častíc do elektrostatického náboja.

Pred filtrácia: Tam sú prachu a škodlivých častíc, zápach a VOC vo vzduchu

Po filtrácia: Naše dvojitým účinkom aktivuje kabínový filter účinne filtruje škodlivé nečistoty vo vzduchu, odstraňuje dráždivý zápach plyny a udržuje cestujúcich zdravé.

Produkt Parameter#

Veľkosť: 9.37x5.7x1.22inches

Funkcia: Filter vzduchu vstupom do auta

Odporúčané náhradné cyklu Našich Dvojaký účinok vzduchový filter: každých 12 mesiacov alebo každý ako 12 000 do 15 000 km

(Tipy: Ak používate jeden-efekt klimatizácia filter, Auto-starostlivosť odborníkov a kabínový filter výrobca návrh nahradiť použité vzduchového filtra každých 6 mesiacov alebo každých 10000 míľ.)

Ak sa nachádzate v prachu alebo znečistenia oblastiach, odporúčame tesla majitelia vymeniť dvojaký účinok vzduchový filter každých 8 mesiacov. Pre jednotný účinok vzduchový filter, je najlepšie vymeniť každé 4 mesiace.

Package Zahrnuté:

2 * Vzduchového Filtra Výmena

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.tantra-egypt.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

Štítky: 3 model, b max ford, nissan s13, air breeze 24, kondicionér filter, vzduchu v kabíne filter, kabína vzduchový filter changan, vzduchu uhlíkovým filtrom, , tesla model x, vzduch conditione.


( 1 Hodnotenie )

Počet