3 Typy Kozmetické Zrkadlo 13 metrov 240 SMD LED make-up Zrkadlo Pásy Nastaviť Svetlo Bar Zrkadlo na líčenie make-up Lampa Flexibilné Pásy Svetla Kit

€8.98


Studená biela farebná LED Pásy Svetla môže sa použiť aj na make-up zrkadlo, steny, kúpeľne, zrkadlá, spálne atď . S dimmer prepínač pre ovládanie svetla, aby bolo jasné alebo menej svetlých podľa vašej aktuálnej potreby, aj to je možné zapnúť, alebo vypnúť svetlo.

Funkcie:

S dimmer prepínač pre ovládanie svetla, aby bolo jasné alebo menej svetlých podľa vašej aktuálnej potreby, aj to je možné zapnúť, alebo vypnúť svetlo. Široké použitie, môžu byť použité aj na make-up zrkadlo, steny, kúpeľne, zrkadlá, spálne atď . 13 metrov dĺžka led pásu svetla, pružný kruh zodpovedajúcimi vaše zrkadlo veľkosť. Studené biele svetlo, farba, každý kruh s malým led žiarovky pre pohodlnejšie očí pozerať. Poskytuje vašej izby s teplou a sladké atmosféru .

Špecifikácie:

Typ položky: LED Pásy Svetla

Materiál: PC

Farbu Svetla: Studená Biela

Napätie: 110-240V

Výkon: 24W

Voliteľné Zástrčky: UK Zástrčku, NÁM Zástrčku, EÚ Plug

Žiarovka Množstvo: 240 Žiarovky

Dĺžka kábla: 4 m / 13 metrov

Hmotnosť Balenia: Cca. 208g

1 x LED Pásy Svetla

1 x Dimmer Prepínač

1 x Napájací Adaptér

Štítky: ledstrips pohybu, zrkadlo vrecku, márnosť mužov, veľkých, svetlý zrkadlo, stojan zrkadlo, kozmetické led zrkadlo, varná doska prepínač, kúpeľňa led zrkadlo, bycicle laser, Make-Up Zrkadlo.


( 2 Hodnotenie )

Počet