Chumolee Prírodná Nerafinovaná Bambucké Maslo, Olej, 50g Materskej strie Pokožku Tela Opravy Odstrániť Jazvy Starostlivosť o Vlasy Ručne vyrábané Mydlo, Olej

€3.73


CHUMOLEE Prírodná Nerafinovaná Bambucké Maslo, olej, 50g Materskej strie Pokožku Tela Opravy Odstrániť Jazvy starostlivosť o vlasy ručne vyrábané mydlo, olej

Miesto pôvodu: Ghana

Package: 50 g/fľaša

Kvalita: Vysoká Kvalita

Trieda : Prírodné Organické Nerafinovaná

Funkcia:

Bambucké orechy sú široko distribuované v Guinei a iných miestach v Afrike. Plody sú jedlé a orechy sa používajú na výrobu bambucké maslo. Bambucké maslo a vylučovanie mazu ľudského tela rôznych indikátorov, že sú blízko, obsahujúcich množstvo non-saponifiable prísady, ľahko absorbovať tela, môže zabrániť suché rozklad, a ďalšie obnoviť a udržiavať prirodzenú pružnosť pokožky. Súčasne môže hrať anti-poburujúce úlohu. Bambucké maslo je známe lokálne ako "ženské zlato."

Ako používať bambucké maslo: 1. Používanie priamo! Trvať trochu v dlani a trieť ruky, aby bambucké maslo mäkšie (bambucké maslo, sa stane kvapalným pri vysokej teplote, asi 37 stupňov.) Aplikujte na pokožku. Ak ste strach z mastné pocit (bambucké maslo je veľmi výživný), potom suma by mala byť menšia. Pri použití pred spaním, účinok je lepší a bambucké maslo sa rýchlo vstrebáva, ale stále existuje niekoľko minút, aby ste sa cítili mastné. 2. Pre suchú pleť, môžete použiť krém po toner. Odporúča sa použiť ho v noci. 3.DIY ručne vyrábané mydlo, krém na ruky, balzam na pery je dobré suroviny, vhodné na krém, mlieko a ďalšie produkty pre starostlivosť o pleť. Pretože obsahuje špeciálne aktívne zložky, ktoré majú ochranu pred slnkom, to môže byť tiež použitý v sun care produkty. 4. Môžete ho použiť aj na ochranu jeho vlasy pred shampooing.

Štítky: body butter cream, med, olej, čierne pižmo, aróma podstate olej, karité maslo nerafinovaná organické, pokojný spánok olej, esenciálny olej rack, ruky mydlom, maslo jedlo, lekárske uniformy ošetrovateľskej kroviny sady pre ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet