Ženy Jeseň Ženského Tela S Dlhými Rukávmi, Nohavice Remienky Kombinézach Combinaison Femme Sexy Kombinézach

€9.54


72945 Kombinézu 1

17099 žien vyhovuje

Položka Č. 969143-969166

Package Zahrnuté: 1 ks

Meranie V CM( 1 palec= 2.54 cm/ 1 cm=0.393 inch)

Veľkosť

Dĺžka

Rukáv

Poprsie

Pás

Boky

Rameno

S

157 cm

69cm

98cm

64 cm

92 cm

39 cm

M

158 cm

71 cm

102cm

68 cm

96 cm

39 cm

L

159cm

73cm

106 cm

72 cm

100 cm

39 cm

XL

160 cm

75 cm

110 cm

76 cm

104 cm

39 cm

1: Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov.

2: Upozornenie: prosím, ignorovať tag veľkosť prichádza s handričkou. Prívesok, veľkosť niekedy môže byť väčší ako naše popis veľkosť, pretože tie sú pre Čínske.

3. Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.

Vďaka za vaše porozumenie.

O Obrázok Fotografie výrobkov sú dodržiavať.Farba produktu sa môže líšiť z dôvodu blesk kamera, osvetlenie, nastavenie monitora. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. O poslaní a Po uhradení ceny z objednávky, Budeme poslala zásielku do 5 pracovných dní s výnimkou Sviatkov. KUPUJÚCI používate ZODPOVEDNÝ za colné ODBAVENIE tovaru. O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny. O Vrátiť V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám. Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po prijatí a nám to oznámiť do 3 pracovných dní, ak anythins je poškodený alebo chýba. Nechceme vrátiť prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné. Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky. O Daň, Ktorú sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré možno uložiť vaše miestne vlastný office. Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky. O spätnú Väzbu Robiť nám prospech zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s objednávkou a položky. Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás. My sa budeme snažiť uspokojiť vás. Prijímanie Adresu Napíšte vaše celé meno a číslo domu na dodaciu adresu, ak ste objednávku, pretože Rusko má nové pravidlo teraz, pošta nebude expedície zásielok, ak nechcete písať celé meno. Napokon sme sa nemusíte prevziať zodpovednosť.

Štítky: dieťa vyvádzanie, bodi plavky, biker kombinézu, opice lete, jumpsuit dlho sleev, jersey trikot, jumpsuit romper ženy, elegantné jumpsuit pre ženy, Shapewear, šedá unitard.


( 3 Hodnotenie )

Počet