Deti Kvetinový Tlač Šaty Pre Dievčatá, Deti, Oblečenie Bavlna Bez Rukávov Princess Party Šaty Dievčatá Sundress Letné Oblečenie Pre Deti

€8.26


modname=ckeditor

Deti Kvetinový Tlač Šaty Pre Dievčatá, Deti, Oblečenie Bavlna Bez Rukávov Princess Party Šaty Dievčatá Sundress Letné Oblečenie Pre Deti

Detaily Produktu:

Package: 1x Šaty

Sezóna: Leto

Farba: Slnečnica, Tmavo Modrá, Butterfly

Vek: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Rokov Dievčatá

Veľkosť 4 (120) je na 100-110 cm výška

Veľkosť 5 a 6 (130) sú pre 110-120 cm výška

Veľkosti 7 a 8(140) sú 120-130 cm výška

Veľkosť 9 a 10(150) sú pre 130-140 cm výška

Veľkosť 11 a 12(160) sú pre 140-150 cm výška

O Službe

Ako som v Číne, svoju krajinu a majú bane jet lag. Ak nemám odpoveď, ktorú ste okamžite, prosím, pošlite mi správu. Ja odpoviem vám čo najskôr, keď to vidím. V mojom dni pracovného pokoja, si môžete objednať priamo a poznačte si, v poradí s vašimi požiadavkami, alebo môžete poslať správu, aby mi Centra Správ, ja odpoviem vám čo najskôr.

O Aplikácii Fotografie

Všetky tieto fotografie sú zhotovené na základe reálnych produktov. Farebný rozdiel je nevyhnutné, pretože iného svetla a streľba prostredie. Drahý priateľ, prosím, podliehajú skutočný produkt, keď si to. Ak ste prísny našich produktov farba, prosím, že dvakrát predtým, než ste objednávku v našej predajni, vďaka za pochopenie a spoluprácu!

O Platbu

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti.

O prijímaní

1.V prvom rade, by som chcel uviesť, že nemôžem kontrolovať rýchlosť doručenia, aby sľub pre dátum doručenia. Čas vo vašej objednávky je predpokladaná dodacia lehota, nie reálny čas dodania. Ale ja vám sľubujem, že budem loď sa vášho produktu, ako najskôr po vašu platbu prechádza bezpečnostná kontrola na www.tantra-egypt.sk.

2.Všetky naše výrobky sú pod ísť skontrolovať, prosím skontrolujte, či balík je v dobrom stave pred prihlásení sa na to.

O spätnú väzbu

Ak ste nešťastní o oblečenie, keď ste si to, prosím, kontaktujte ma pred odchodom zlý spätnú väzbu, budem sa snažiť riešiť problémy a poskytne vám príjemné nakupovanie. modname=produkty&cols=4&colspace=10&rowspace=10&showName=false&showPrice=false modname=produkty&cols=4&colspace=10&rowspace=10&showName=false&showPrice=false modname=space&height=30 modname=ckeditor

Štítky: šaty žena, šaty vintag, šaty letné ženy, haljine, šaty dlhé, šaty letné, šaty ženy, šaty strany, šaty krátke, šaty elegan.


( 2 Hodnotenie )

Počet