1Set ImmersionRC 5.8 G opakovanú streľbu Analog PLUS Okuliare Duálny Prijímač, Modul Pre FatShark RFIRE01 FPV RC Drone Multicopter Časti

€168.71


Na ImmersionRC opakovanú streľbu w/ Analog PLUS Okuliarov Prijímač, Modul je viac ako rozmanitosť prijímač. Pomocou pokročilých algoritmov trvá najlepší signál z každej antény a spája ich do najjasnejšie FPV obrázok možné. Kompatibilné s Tukom, Žralok Vládca štýl okuliare s Prijímač, Modul Bay.

Na opakovanú streľbu technológiu "poistky" spolu obrazov z dvoch 5.8 GHz/V prijímač moduly do jedného krásne, rušenie bez obrazu. Trhanie a koľajových sú eliminované. Optimalizované pre použitie v prostredí s multipathing rušenie (vnútorné racing, bandos, atď. ), ale s vynikajúcou citlivosťou na dlhé vzdialenosti použitie. Kompatibilný so všetkými Vládca LCD okuliare vrátane v1, v2, v3, SE, HD1, HD2, HD3, HDO, a Postoj v3/v4. Injekčne a krásne maľované modul bay dvere pre Vládca a Postoj v cene. Pre Postoj a HDO okuliare, modul je typu plug and play. Pre ostatné, zahrnuté headtracker-bay aux moc rada, ploché-flex kábel je súčasťou balenia. Nadčasový s USB port, čo umožňuje budúce aktualizácie firmvéru. Jednoduché menu navigácia... nie ... "jedno tlačidlo používateľské rozhranie, tu', 5-pásmový ovládač sa používa prechádzať okolo reagovať OLED displej, s spätnú väzbu z rozhodujúcich parametrov zobrazí na OSD. Vstavaný spektrálny analyzátor, obľúbené kanály s žiť single-kanál spektrum displej pre ručné ladenie, a kapela skenovanie. Keď sa používa na čas, preteky, opakovaná streľba technológia eliminuje klesol rámy z FatShark DVR. Konečne DVR zábery môžu byť v porovnaní na foto-povrchové úpravy. Zahŕňa 1x ImmersionRC opakovanú streľbu w/ Analog PLUS Okuliarov Prijímač, Modul, 1x SpiroNET v2 5.8 GHz RHCP Rozmanitosť Zväzok 1x SpiroNET v2 Omni Headset antény, s pravým uhlom SMA, optimalizované pre headset používať 1x SpiroNET 8dBi RHCP Patch 1x 45 stupňov SMA adaptér, patch pre montáž.

Štítky: android fpv prijímač, fatshark hdo2, fatshark hdo 2, fatshark, immersionrc, žralok byte 2, fpv okuliare fatshark aomway, rf wattmeter, 75mm drone, anténa fpv patch.


( 2 Hodnotenie )

Počet