LZONE - Hliník Potrubiu Nasávania Pre 1988-2000 Honda Civic CRX Del Sol SOHC D Série CX DX EX GX JR-IM51

€44.47


42911 Potrubiu Nasávania

LZONE - Hliník Potrubiu Nasávania Pre 1988-2000 Honda Civic CRX Del Sol SOHC D Série CX DX EX GX JR-IM51

Použitie : Pre 8 8 - 00 Honda Civic (CX, DX, EX, GX, HX, LX); Pre 93 - 97 Honda Civic del Sol (S, Si); Pre 88 - 91 Honda CRX (Base, HF, Si); Pre 87 - 87 Honda Wagovan (DX).

Vozidlo kompatibilita grafy sú LEN pre REFERENČNÉ účely. Skontrolujte, či vaše vozidlo, aby zodpovedali vašim potrebám.

Nie je priamo kompatibilný s Pre Občianske Vozeň alebo Za Wagovan; schválení zmien je potrebná!!

Nie je priamo kompatibilný s Civic 96-00, brzdové dávkovacích ventil a palivový filter vôľa nie je potrebná!!

Špecifikácia: 100% kvality testované,rýchlejšie, lacnejšie, jednoduchšie na inštaláciu. Pre Honda, SOHC D-série motorov ponúka väčší plenum a nadrozmerné pretekárov v porovnaní s OEM verzia pre maximálny výkon a krútiaci moment zisky. Navrhnuté pre "street nadšenec" kto chce viac energie, ale nechce obetovať mid-rozsah výkonu, aby si to. Výsledky sú lepšie prúdenie vzduchu, vylepšená venturiho efekt, a obaja mid-range a top-end výkon zisky. Nie je kompatibilná s OEM D-series plyn tela. Musí použiť väčšie-vrt plyn tela alebo podobné. 66mm plyn telo otvorenia môže byť port-uzavreté až 70 mm. Tam sú niektoré ďalšie výkon potrubiu nasávania na predaj v našom obchode,ako Pre Toyota JZZ30, Pre Nissan RB25DET, Pre HONDA B18C1, prajeme vám môže nájsť to, čo potrebujete v okamihu! Tiež môže byť zaslaný so značkou tip, ako chcete!

Materiál a Farba: Vyrobené z vysoko kvalitného Hliníka. Farba: Čierna,Strieborná.

Package Zahrnuté:

Štítky: na honda crv, civic crx, manometer chladivo, občianske napr. honda, tapis honda civic crx, diy pcb, občianske mnohoraké, crx, obdlink, čas d16 honda.


( 1 Hodnotenie )

Počet