Incharge 6 Cabel Adaptér na Prenos Údajov Power Charge pre USB na USB-C Lightning Typ-c Micro USB Magnetické Keyring Konvertor

€18.28


Všetky káble, ktoré potrebujete v malej oblasti výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu keyring kábel. Hľadanie ideálny kábel je viac, najlepšie sa predávajúcich keyring kábel na svete je späť

Najnovšie produkt inCharge riadku, magneticky zaskočí do vášho kľúčom, tak to nikdy nie je pozadu. Je tam viac ako 5 miliárd USB a USC-C prístavov na celom svete, inCharge je nízky stav batérie problém vec z minulosti.

Nabíjanie A Synchronizácia

inCharge 6 funkcie nabíjanie a synchronizácia, ktorá umožňuje rýchlo prenášať dáta z prenosných zariadení k počítačom.

Jeden za všetkých

Na inCharge 6 patentovaný dizajn umožňuje nabíjať akékoľvek prenosné zariadenie od zdroja napájania.

Jedinečný dizajn.

Pozornosť k detailu, odolné materiály a prémiová kvalita konektory sú hlavné hodnoty, ktoré robia inCharge skutočné majstrovské dielo.

A. N52 Magnety. Najvyššie magnety triedy možné. B. Anti-prezentácia systému. Navrhnutý tak, aby nikdy neprídete o svoje inCharge 6 C. Kovového krytu. Na zync-hliníkovej zliatiny zaručuje komponenty " ochranu a stabilitu v priebehu času. D. Kábel stráže. Aby sa zabránilo drôty " náhrada škody TPU kábel guard chráni kábel od dosiahnutia jeho kritické ohýbanie úrovni.

Ultra trvácne zlúčenina.

90 pletené medené drôty (A), chránený vrstvou TPU (B) a vzťahuje sa Nylon výstuže (C), aby inCharge 6 najsilnejších keyring kábel nikdy postavený.

Telefón.

Jeden z najviac oko-lov funkcie inCharge 6 je možnosť preniesť silu pri štandardné porty sú chýbajúce z telefónu na iný telefón, bezdrôtové slúchadlá alebo iné zariadenie. *k dispozícii len s usb-c telefóny ako vstup.

Farby.

3 Anodyzed farby, ktoré priložiť rôzne používateľa chutí, z elegantné neutrálne viac štýlové a jedinečné tóny.

Štítky: adaptér iphone adaptér lightning, ios lightning usb adaptér, otg lightning hub, iphon usb, palec lightning adaptér, basues usb blesk, cabl iphon, codo typ c, usb blesk muž, typ c iem.


( 2 Hodnotenie )

Počet