Originál Ortuťové Goospery Sky List Nárazníka Zadného Otvoru Držiaka Karty pevné púzdro Skin Kryt pre iPhone XS XR Xs Max

€5.85


Ortuť Goospery Sky List Nárazníka puzdro Pre iPhone XS / XR / Xs Max Upozornenie: Obrázky Sú Vzorky Pre Pochopenie Prípade, Zmení Sa So svojím Mobil Typ Ľahké, ale comfirting Sky Jazdec je nahradenie pre vašu peňaženku. Peňaženka vo vašich rukách celý čas. Cíti tvrdé, ale mäkké vnútri Šok absorbenta TPU a pevného PC kombinuje pre ultimated ochrana pre váš telefón. Dokonalé krytie s presný rez výstupy Určené pre dokonalú priľnavosť k telefónu s presný rez sa robí to ľahké počúvať hudbu, nabiť telefón a vziať pctures bez akéhokoľvek obmedzovania. Krásne zabalený poľa Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na webových stránkach, Ak budete mať akýkoľvek problém, po prijatí vašej položky, alebo nechcete prijímať položky, prosím, prosím, uistite sa, že vybrať ten správny model a vaše obľúbené farby .spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. kontaktujte nás najskôr cez Opýtajte sa na TradeManager, budeme odpovedať svoju správu a ponúkať najlepšie riešenia pre vás.

Štítky: huawei e5878 bat, nôž modrá kov, iphone 2020 knihy, bunda xiong muž, kito mužov lacnejšie, bunda xxtention, jorden tapety, lits fiesta frio, dial rlx 29 nh35.


( 1 Hodnotenie )

Počet