4PCS Nerezovej Ocele v Tvare Gitary Láska kávovú Lyžičku Lyžička Deti Lyžice Nové Krásne Kávu, Čaj Použiť Na Tortu Lyžice

€3.48


4PCS Nerezovej Ocele v Tvare Gitary Láska kávovú Lyžičku Lyžička Deti Lyžice Nové Krásne Kávu, Čaj Použiť Na Tortu Lyžice

Popis:

Funkcia:

1.Ergonomický gitaru farby lyžice robí sami roztomilý domov gadget, ktorý zdobí aj v kuchyni. Tvorivé gitara lyžice kombinuje hudbu, aby vám neobmedzenú radosť.

2.Espresso lyžica set je vyrobené z potravinársky 304 nerezovej ocele, leštené zrkadlo, non-hrdzaveniu a trvanlivé. Okrem toho, že sú non-jedovaté, veľmi bezpečný, non-hrdzaveniu a môže byť v úzkom styku s potravinami.

3.Hladký povrch, pohodlná rukoväť, jednoduché umývanie, vhodné pre miešané nápoje, ako sú ľadový čaj, ľadovú kávu, milkshake, koreň chmeľ, jogurt, atď.

4. Gitara lyžice sú vhodné pre kancelárie, domácnosti a kaviarne, večera, káva, čaj alebo dezert prestávky. Je absolútne vhodný pre Vianoce, narodeniny, výročie a tak ďalej.

5. Vynikajúce spracovanie a luxusný vzhľad, tento lyžica je najlepší darček pre priateľov a rodinu, najmä pre milovníkov kávy, ktorí sú varenie, veľmi vhodné na Vianoce, narodeniny, výročie, kolaudačné párty a tak ďalej.

Typ:gitara lyžice

Farba:náhodné farby (slver/gold/rose gold/farby)

Veľkosť:12 cm*3.1 cm

Hmotnosť:40g

Materiál:nehrdzavejúcej ocele

MNOŽSTVO: 4 ks

Balík obsahuje:4pcs gitara lyžice

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: gitara plectrum, kaviareň, porcelán lyžica, cuchara medidora, dvere lyžice, gitara kožený remienok, veľké lyžičky, lyžica čaju, electr gitara, gitara javorový krk.


( 3 Hodnotenie )

Počet