Dieťa Dieťa Kočík Sleepsack Footmuff Kočíka Swaddle Zábal Spací Vak Deka

€12.28


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Odolná a Teplá: Prijatie poistného a kože-príjemný materiál, náš kočík spací vak je vetru, vode, vlhkosti-absorpcia, oderu-odolnosť, mäkké, pohodlné, hrubé a teplé-vedenie.

Viacúčelový: Náš kočík spací vak môže byť použitý ako spánok taška, footmuff a vaty, a bez ohľadu na to, ktorý z nich si vyberiete, budú všetky vytvoriť útulné a teplé prostredie pre vaše dieťa v chladnom zimnom období.

User-Friendly Dvojité Bočné Zipsy: V každej strane našej kočík spací vak vlastní zips, s ktorou sa môžete dostať vaše dieťa alebo kočík pohodlne a bez obáv o svoj snoozed dieťa prebudení. Okrem toho, v teplý deň, môžete odstrániť jej vrchný kryt s týmito zipsy, že je použiť ho ako mäkký vankúš.

Univerzálny Hodí: Náš kočík spací vak môže všeobecne sa zmestili rôzne kočíky, konštrukcie na chodenie, kočíky a kočíky.

Jednoduchá Inštalácia: po Prvé, odpojte kočík bezpečnostný pás. Po druhé, prechádza cez otvory na spacie vaky. A nakoniec, upevnenie bezpečnostného pásu.

Dieťa Spací Vak len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácia:

Materiál: Polar Fleece + Oxford Handričkou

Veľkosť: app.95x45cm/37.40x17.72in

Veľkosť balenia: app.40x30cm/15.75x11.81in

Farba: Ako na obrázky zobrazené

Voliteľné Štýl: 1, 2

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x Dieťa Spací Vak

Štítky: vrece spánku, šifón dieťa sleepsack, l spací vak, maska spánku, dieťa footmuff, deka na leto, bebi spací vak, baby boy spánku vrece, taška pre mamu kočík, babi spánku taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet