580ml Prenosné Psa Zásobník Vody Šport Pes Fľaša na Vodu Mačka Kŕmenie Pitnej Pohár Vonkajšie Cestovné Psa Vody Misy Psa Veci

€8.48


【PRENOSNÉ & VÝHODNÉ] vyzýva Táto fľaša na vodu je najlepším spoločníkmi pre vás, vaše rodiny a svojho domáceho miláčika mať šťastný čas, s odnímateľným lano pripevnite ju na ruky, batohu alebo na opasok. Ako výhodné! 【ZDRAVÝ & SAFE] vyzýva Naša fľaša s vysokou kvalitou, 100% potraviny-silikónu, viesť & BPA Free. Vedenie obnoviť vody pre vášho domáceho maznáčika kedykoľvek a kdekoľvek. Žiadne starosti pre zvieratá zdravie! 【Užívateľsky príjemný Dizajn] vyzýva 1-Kus režim s elegantný vzhľad: Flip-Up Leaf žily štruktúra DIZAJN posilniť Pet Fľaše tvar bez odstrániť, aby hodnoty z jeho flexibilné prenosnosť. S fluorescenčné lano, ľahko zistiť, dokonca aj v noci. Smart vydania športové tryska, aby to nepriepustných. 【DEMENSION] vyzýva asi 23 cm & 8cm, ako obrázok ukazuje; obsahuje približne 580ml pitnej vody.

Štítky: dospelá mačka kŕmenie, posteľ psa, ženy výrobky, vankúš lenivosť, pohár mlieka, šteňa veci, lízanie pad, pes, detská fľaša na feeder, Mačka, x pes zásobník vody.


( 2 Hodnotenie )

Počet