2020 Jeseň, Blúzky, Košele Bežné Skosenie Golier Nepravidelný Tlačidlo 3/4 Rukáv Ženy Tenké Blúzky Streetwear Pevné Topy Plus Veľkosť 3XL

€8.27


Stav: Úplne Nové Veľkosť: S/M/L/XL/XXL/3XL Materiál: Polyester Farba: Čierna/Ružová/Žltá/Šedá/Zelená/tmavo Modré Poznámka: 1. Prosím, aby ±2 cm ako chyba sortiment pre ručné meranie. 2. Rôzne počítače zobrazenie farieb inak, tak farieb skutočných položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Platba 1.www.tantra-egypt.sk podporuje Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať. Doprava 1.Budeme posielať položky do 1-3 dní akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava , www.tantra-egypt.sk Premium Doprava, ePacket,dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní. 5.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Spätná väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: nl dámske blúzky, dámy vlna, blúzky, 46 dámske blúzky, dámy flamingo, blúzky, dámy lístkového blúzka, dámy vzdušný blúzky, dámy kovov, blúzky, japonský dámske blúzky, dámske blúzky citrón, orange dámske blúzky.


( 0 Hodnotenie )

Počet