Vyrobené S Láskou, Šiť Na Štítku Menovky, Personalizované Značky, Remeslá, DIY Darček, Bavlna, Tkaniny, Šitie Odevov, Zložiť tag (MD1038)

€10.75


♥ Vlastné Bavlna Páse s nástrojmi Štítok ♥ ♥♥♥ celkovej veľkosti označenia v hlavnom obrázku: 25 mm x (50 mm + 20 mm), Celková veľkosť label = Bavlna pásku šírka x (dizajn, veľkosť + šitie veľkosť) ♥♥♥ Tieto vlastné oblečenie menovky vytlačené na bavlna pás, sú mäkké , ale celkom robustné;nebude slabnúť alebo fray preč a môže byť stroj umyté a sušené,100% organickej bavlny, sú CPSIA vyhovujúce a ideálne pre detské oblečenie. ♥♥♥ Pri vybavení objednávky uveďte: 1. nechajte názov, ktorý chcete vytlačiť, alebo akýkoľvek váš text do "Poznámky" časti ; Ak máte obrázok, môžete ju pripojiť k diskusii, 2. Vyberte číslo font, ktorý chcete (posledná foto) alebo nie je v vyberte možnosť (použitie písma zobrazený v hlavnom foto) Budeme vykonávať štítok dizajn založené na informáciách, ktoré ste poskytli. A požiada vás o potvrdenie, že tento dizajn je to, čo nakoniec chcete.

Štítky: ručne vyrobené kovové, šijací stroj bolsa, medveď tapety, hlavné štítok oblečenie, DIY Ručne Vyrobené, textílie tag, ručne vyrobené dosky, čipky tkaniny štítok, handmad štítok, označenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet