4pcs turecký Uterák Nastaviť Bavlna 2 ks Vaňa Uteráky a 2 ks Ruky, Tvár, Uteráky Set | hotel & Spa Kvality Vysoko Savé

€37.13


Turecký Uteráky Nastaviť

Materiál: 100% Bavlna

Veľkosť: 2 ks 70x140 cm a 2 ks 50x90 cm

Farba: Podľa fotografie

Typ: turecký uteráky nastaviť

Chyba: ± 1%

Použitie:uterák, hammam uterák, športové uterák, spa uterák, tvár uterákom, ruky uterák, atď.

Výhody:turecký bavlna, quick-dry, vody a vysoké absorpčné, ľahké, mäkké, pohodlné, eco-friendly, dlhodobú životnosť a výkon,mäkké a veľmi savé.

Lady Moda 100% Bavlna Veľké Turecké Uteráky Nastaviť

✔ [100% ORGANICKEJ PREMIUM TURECKÝ BAVLNA] Naše Organické turecký Uteráky sú vyrobené v Denizli Turecko s garanciou vysoko kvalitnej bavlny. Extra dlhé vlákna, aby uteráky extra mäkké s maximálne pohodlie. Po každom praní, osušku, bude mať mäkšie.

✔ [QUICK-DRY] technológia tejto super vysoko savá organické uterák pochádza z tradičné mäkké tkanie techniky v Turecku. Keď je voda použitá, je rozptýlené rovnomerne počas celého uterák, čo voda sa odparuje rýchlo.

✔ [NADROZMERNÉ EXTRA LARGE] Naše Organické turecký Uteráky opatrenia na 70x140 cm a 50x90 cm. Skvelé pre obe pláže použitie a vane použitie. Môže byť použitý v telocvični, v joge, v saune, bazéne, alebo na jachte. Tiež skvelé pre domov dekor.

✔ [ĽAHKÝ] Nie je potrebné dopravovať ťažký mokrý uterák stále znova. Vaše turecký uteráky sady sú super ľahké pack a ľahké cestovanie s. Váži len zlomok kilogramu, vaše turecký Uterák sa hodí dokonale vašu plážovú tašku alebo batoh. Ideálne na pláž, camping, turistiku, vysokohorskú turistiku, atď.

Štítky: prehoz turecko, uterák tureckých, muži, turecké, kúpeľná bielizeň, žirafa uterák, pad kúpeľ, uterák, Osuška, sklo uterák, hotel uterák politiky.


( 3 Hodnotenie )

Počet