Osud Šedá Cosplay Kostým Anime Pán El-Melloi II Prípade Súbory Cosplay Kostým Ženy Jednotné Oblečenie Halloween Plášť Oblek

€47.64


Zdroj:Pán El-Melloi II Prípade Súbory Charakter:Šedá Zahŕňajú: Top+sukňa+plášť+rukavice+ponožka Zobrazené farby: Ako na obrázku Návod na údržbu: Ručné pranie v studenej vode, zavesiť na suché, no bleach Veľkosť (Ázijské veľkosť)je 1-3 cm odchýlka existuje v dôsledku rôznych meranie spôsobom.

Doprava

To bude trvať 15 až 20 dní na našej továrni, aby kostým. Máme loď balík DHL/ePacket/ EMS, ktoré zvyčajne trvá asi 4-9 pracovných dní/ 10-18working dní/7-10 pracovné dni, aby sa dospelo. Ak nechcete prijímať položky v čase,ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty vzniknuté v prepravnom procese.

Návrat

"Ponúkame vrátenie/odoslať keď výrobok má problémy s kvalitou alebo neočakávaných chýb.Kontaktujte nás a pošlite nám fotografie na to. Ak však zákazník poslať nesprávne merania pri zadávaní objednávky,č odoslať alebo vrátenie bude poskytovaná. "

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím, náhradné nejaký čas opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre nás a miera podrobnosti transakcie 9(Podrobné Hodnotenia Predajcu)s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".Vaša pozitívna spätná väzba je dôležitá pre rozvoj nášho podnikania. "Prosím e-mail nás pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, negatívna spätná väzba, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém."

Daň

"Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou."

Štítky: len pre dospelých, osud gilgaméšovi, cosplay osud grand objednávky, ali plášť, azur lane, osud, osud grand aby bunda, slúžka cosplay kostým anime, mordred, osud grand objednávky.


( 0 Hodnotenie )

Počet