Spot Skladacia Auto Nápoj Jedlo Rack Zásobník Skladacie Auto Jedlo Držiak Na Stojan Police Závesné Jedálenský Stôl M8617

€14.84


Skladacia Auto Nápoj Jedlo Rack Zásobník Skladacie Auto Jedlo Držiak Na Stojan Police Závesné Jedálenský Stôl M8617 Popis:

Funkcie:

1. Rozumné Dizajn: dizajn multi-layer stereoskopické štruktúry možno uložiť viac objektov ako iné špz.

2. Multifunkčné auto zásobník je vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu, silné a odolné, nie je ľahké byť zlomené a deformácie.

3. To je tiež zistené, jednoduchá inštalácia a používanie, ľahko demontovať, úsporu priestoru. Môže byť inštalovaný na zadnej strane autosedačky.

4. Výrobok kombinuje praktickosť a pohodlie, to môže byť umiestnené obed, nápoje, občerstvenie, mobilné telefóny, knihy, atď., ložisko dobré, silné, bezpečné.

5. Ľahký a sklopný dizajn, úsporné, ľahko skladovať, keď ho nepoužívate.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

2. Prosím uložiť príslušenstvo a orechy tohto produktu. (Pevný popruh)

3. Je zakázané podporovať strane. Zaťaženie ložiska je obmedzený, maximálne je 3 kg, je odporúčané, aby sa pod 2,5 kg.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Nápoj Jedlo Rack Zásobník

Farba: Čierna

Veľkosť: 340*200*30 mm

Materiál: ABS

Vhodné pre modely: universal

Balenie Obsahuje:

1 x Auto Nápoj Jedlo Rack Zásobník

Štítky: mantis tiller karburátoru, plášť oblečenie, príručka potravín chopper, Slip bielizeň, muž v kabelke, drevené kati, bsd tucson 2016, bse z5 tlmič, bs značky nohavičky, bsuch zadarmo topy.


( 0 Hodnotenie )

Počet