Xiao MIIIW Smart Podložka pod Myš Qi Štandardné Podporu Mix 2S Bezdrôtové Nabíjanie Mousepad ABS Mouse Mat RGB Svetlo Podložka pod Myš Herné Pad

€30.98


Xiao MIIIW Smart Podložka pod Myš Qi Štandardné Podporu Mix 2S Bezdrôtové Nabíjanie Mousepad ABS Mouse Mat RGB Svetlo Podložka pod Myš Herné Pad

Všimnite si prosím, nižšie pred umiestnite príkaz: vezmite Prosím na vedomie, táto položka je Xiao ekologické reťazca produktov, takže tu nie je žiadne Xiao LOGO na to!! Vezmite prosím na vedomie, to predtým, než môžete umiestniť na objednávku!!! Vďaka za pochopenie! Hlavné Vlastnosti: ●Bezdrôtového Nabíjania Funkcia obsahuje normálnu funkciu a môže dať svojim Xiao Mi 2S, iPhone, 8 / X nabíjanie súčasne. ●Hliníkovej Zliatiny Otáčania Tlačidlo Hliníkovej Zliatiny materiálu otáčania tlačidlo s inteligentná technológia môžete prepnúť svetlo režim ( vrátane 16800 tisíc RGB farbu svetla ). Si môžete stiahnuť oficiálne APLIKÁCIE z Smartpad a môže ovládať počítač hlasitosti. ●Vysokorýchlostné Účinnosť Nabíjania 7.5 W plnenie big power zvyšuje až o 75%, efektivitu a šetrí váš čas. ●Vstavaný Inteligentný Čip Inteligentný čip môže identifikovať plnenie oblasti rýchlo. Vstavaný inteligentný čip podporuje multi-protection, ako teplota ochranu, cez-napätie, ochrana, elektromagnetické pole ochrany, preplatok ochranu, atď. ● PC materiál povrch film pre hladký chod a rýchle reakcie ● TPU protišmykových vankúš Parameter ● Vstup: 5V / 2A, 9V / 1.2 ● Menovitý Výkon: 10W ● Podporovať Systém: Windows 10 alebo Windows 10 vyššie verzie ● Pripojenie Podpora: Bluetooth 4.0, podložku pod Myš, veľkosť:451mm(L)*291mm(W), Čo je Qi stojan: Qi je "Bezdrôtové Nabíjanie" kategória zavedená Wireless Power Consortium (ďalej len "Aliancia"), prvý normalizačná organizácia na podporu bezdrôtového nabíjania technológia na svete. To má dve vlastnosti, pohodlie a všestrannosť. Produkty rôznych značiek, tak dlho, ako majú Qi logo, môže byť obvinený Qi bezdrôtovej nabíjačky.

MIIIW Smart Podložka pod Myš G04

Wrieless nabíjanie/Support Xiao MIX 2S/Súťaž PC film/O 16.8 millons farba llight

2018 nemecký Red Dot Design Awards vrcholom dizajnu, pôvab

Nemecký Red Dot Award je jeden z troch najväčších design awards na svete a je známy ako "Oscar Ocenenie pre Priemyselný Dizajn" .Ryžu objekt smart mouse pad bol favorizovaný s hladké čiary, tenké telo, a full-featured gombík dizajn, a vyhral 2018 Red Dot Product Design Award.

Len dať to v oblasti nabíjania, nabíjanie sa spustí okamžite,a podporuje iba štandard Qi。

*Qi je Wireless Power Consortium Navrhnuté bezdrôtové nabíjanie štandard. *Myš a telefón potrebné na podporu bezdrôtového nabíjania a Qi kompatibilné.

Rýchle nabíjanie technológie s vysokou účinnosť nabíjania

Až na 7,5 w nabíjací výkon, dual demodulation mechanizmus, rýchle nabíjanie pre vaše zariadenie, nabíjanie je jeden krok rýchlejšie.

Qi inteligentný čip Záruka pre nabíjanie bezpečnosť

Inteligentné riadenie čip nie len rozpozná, či je umiestnené položky,v oblasti nabíjania sú nabíjateľné zariadení, ale tiež má vstavaný vynikajúce ovládanie teploty technológia na zaistenie bezpečnosti zariadenia počas nabíjania.

16.8 miliónov farieb môžete zmeniť otočením tlačidla doľava a doprava

Svetelný režim môžete zmeniť kliknutím na jednoduchý kliknite na položku akcia a RGB svetlo, farbu o 16.8 miliónov farieb môžete zmeniť otočením tlačidla doľava a doprava. A keď je pripojený k Bluetooth, môžete kontrolovať hlasitosť počítača.

Súťaž-triedy PC film je hladké,rýchle reakcie

Podložka myši operačný povrch je potiahnutý s konkurenčným PC povrch náter,ktorý má vynikajúcu hladkosť výkon, rýchlu odozvu a presné určenie polohy.Je vhodný pre všetky druhy úrad myši a herné myšou, tak, že vaše ovládanie môže byť premočená.

TPU anti-sklzu spodnej časti podložky je bezpečný a spoľahlivý

V dolnej časti myši a podložky sú vyrobené z TPU s nosenie-odolať a anti-slip vlastnosti. S protišmykovým vzorom, je bezpečný a spoľahlivý, takže nemusíte mať obavy o vaše prevádzky.

Viac detailov

1.Super Hliníkovej Zliatiny Spin. 2.CD Vzor Dotyk Disku. 3.UV Plavidlá vzor

Štítky: stôl pad, úradný xiao, black mousepad, podložka myši, herné podložka pod myš, acer hráč, stôl mat, hry myš, mousepad rgb, bezdrôtové hráč myši rgb.


( 1 Hodnotenie )

Počet