6pcs/set Čínsky Teacup Keramická Šálka Ručný Farebné Kung Fu Šálku Čaju Rainbow Osobné Užite si Čaj Darčeková Sada Pre

€16.45


Produkt: Rainbow Keramické Čaj Nastaviť Materiál: Keramické Hmotnosť: 650 g Veľkosť: 6.5 * 5 cm Kapacita: 70 ML Tvar: hrnček Vzor: solid farba, 6 farieb Balenie: 6 šálok / darčekové krabice Použiť rozsah: pitie čaju

Pre tento produkt, ponúkame ZADARMO DARČEKOVÉ KARTY SLUŽBY . Ak chcete dať výrobok ako darček pre vašich priateľov alebo rodinu, potrebujete požehnanie karty, môžete zanechať odkaz, keď ste na mieste, poradí, s obsahom, budete musieť napísať. Pracovníci zákazníckeho potvrdí obsah s vami pred zásielky.

V ústach je hladké a ploché, a pery tlač je pohodlné; pohár telo vzor je krásna a elegantná, porcelán je biele a jemné, a v spodnej časti je hladký a rovný; poháre sú správnu veľkosť a krásne v štýle a sú zábavné.

Berúc do pôdy ako embryo, s použitím vody ako média,

používať zlato ako prístroj,formovanie tela,

vysokoteplotný kovanie a dosiahnutie úspechu.

Balenie

Vzhľadom na uhol snímania, môže byť trochu farebný rozdiel medzi objektom a obrázkom. Ak si mysli, prosím, vašu objednávku opatrne. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malá veľkosť rozdiel. Ak si mysli, prosím, vašu objednávku opatrne.

Ak nie je logistiky update na dlhú dobu, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. Ak tam je nejaký problém s výrobku po prevzatí tovaru, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis prvý a poskytnúť zodpovedajúce obrázky a informácie. Ak sa prihlásite tovaru normálne, prosím fungovať doručenia v čase.

Štítky: kungfu šálku čaju, kung fu teaware, porcelán teaset, čínsky hrnček čaju nastaviť, čínsky carcoal čaj nastaviť, obrad čaj nastaviť, teaset cestovanie, 6 palcový kovové pravítko, kungfu metalické šálku čaju, čínsky gaiwan.


( 0 Hodnotenie )

Počet