Ženy " Čierne Plavky sukňa s legínami (Šedá)

€19.84


Veľkosť EÚ,USA,CA a Ázii UPF 50+ Slnko Ochranné

Ženy Skrited Dno

Podrobnosti Textílie & Starostlivosti · riadok plávať sukne s leginy pripojené · 80% Nylon, 15% Spandex. · UPF 50+ na celý deň ochrany na slnku · Ručné umývanie len · Sukne a leginy hit nad kolená · Opláchnuť po každom použití v non-chlórovanou vodou · Vyrobené z našich špeciálnych plávať materiál · Zavesiť vyschnúť na slnku. · Pohodlné a von z vody, · UPF povlak môže začať zhoršuje po cca 30 umýva, · Skirte dĺžka vo veľkosti M: 43.5 cm/17 L imit umýva ak je to možné O Značke

Ako zodpovedná firma,sme si stanovili prísne normy na ochranu životného prostredia a škodlivých látok kontrolu textil.

Dôvera v Textile

Naše odevy(vrátane plavky,sunsuit a vyrážka stráže) na základe vopred certifikovaných materiálov podľa STANDARD 100 OEKO-TEX (STANDARD 100 OEKO-TEX® ako nezávislý test označenie textílií testovaný na škodlivé látky spĺňa túto požiadavku),takže vaše dieťa zadarmo z poškodenie zdravia.

UPF 50+ : Vynikajúcu Ochranu

Všetky Bonverano výrobky sú vyrobené z slnko ochranné textílie s Austrália Sun Ochranné Odevy Norma AS/NZS 4399,ktorý blokuje 97.5% škodlivých UV lúčov.

Štítky: móda trikot, trikot muž, trikot jogy, trikot mužov, batoľa unitard, black tanec unitard, dizajn trikot, leo, trikot tričko, high cut trikot.


( 2 Hodnotenie )

Počet