Intímnu Hygienu Delicare 3113510 Улыбка радуги ulybka radugi r-ulybka úsmev rainbow косметика gél mydlo, pena znamená, Krása, Zdravie Pokožky Starostlivosť o Telo

€1.20


ŠPECIFIKÁCIE

Gél na intímnu hygienu delicare s novým posilnené formula obsahuje v zloženie výťažky zo sladkého drievka a harmanček. Má противовоспалительное akcie a lieči tkaniva. Kyselina mliečna udržuje prirodzené pH. Jemná gél pre intímnu hygienu, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre každodennú starostlivosť pre väčšinu jemné oblasti ženského tela, berúc do úvahy fyziologické funkcie.

Zloženie: Aqua, sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl Betaine, chlorid sodný, Cocamide DEA, dinatrium Laureth Sulfosuccinate, Decyl Glucoside, Parfum, Glycyrrhiza Glabra Extrakt Koreňa, Sodium Benzoate, PEG-7 glyceryl cocoate, alantoín, kyselina mliečna, Chamomilla recutita extrakt, s 12-13 alkyl laktátu, kyselina citrónová, dinatrium EDTA.

Ako používať: naneste malé množstvo gélu na intímne oblasti, potom opláchnite teplou vodou. Len pre vonkajšie použitie. Vyhýbať sa dostať do očí. V prípade kontaktu, postihnuté miesto starostlivo opláchnite vodou.

Kontraindikácie: nepoužívajte s individuálnej neznášanlivosti komponentov.

Gélová Textúra

Typ pleti: pre citlivú pleť

Vôňa: ľahká kozmetické Antiseptické, Antibakteriálne účinky Čistenie Čistiaci účinok ТипКонсистенция Gél Rozsah Intímne zóny Rodovej identity Pre ženy typ Pleti pre Všetky typy pleti Balenie (mlgg) 270 ml

VZHĽAD KÓDU

Štítky: čistič na tvár, intim spodné prádlo pre ženy, peeling tváre, tvár na gél, plný slip, čistiť tvár, intim spodnej bielizne pre ženy, tovar intim, čistý gél na tvár, kvapalina nechty.


( 5 Hodnotenie )

Počet