Prvok Airsoft Taktické PEQ Baterka Prepínač Chvost Ovládanie pre PEQ-15 LA-5C Zelený Červený Laser L-3 M3X Light Switch Lov

€7.08


Prvok Airsoft Taktické PEQ Baterka Prepínač Chvost Ovládanie pre PEQ-15 LA-5C Zelený Červený Laser L-3 M3X Light Switch Lov

-Chvost spínača pre LA-PEQ15/LA-5C UHP VZHĽAD VER-Zelený Laser/M3X TAKTICKÉ ILLIUMINATOR DLHÁ VERZIA/AN/PEQ-16A

-Farba:Čierny,Tan

-Nylon plastové

Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií blízko,Boleto je do 5 dní.

www.tantra-egypt.sk podporuje Visa,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western union,Bankový Prevod,Webmoney a Boleto cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Prosím, byť istí, že vaša platba je bezpečnosť vedeného na www.tantra-egypt.sk, kým potvrdení objednávky.

Sme odoslané objednávky do väčšiny krajín v Číne letecky,ePacket a www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,16-35 dní za čas doručenia.Niektoré krajiny môžu dosiahnuť viac ako 35 dní.

Položky sú dodávané do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný. Ak môžete t získať váš tovar v čase,obráťte sa na nás prvý,budeme kontrolovať a riešiť to pre vás pripravujeme.

Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. Niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.

Ak môžete' t get náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5-Hviezdy, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám možnosť vyriešiť problém.Sme si istí, že vždy existuje riešenie.

Štítky: laser taktika, laserový ukazovateľ, g m4 airsoft, laser, picatinny laser mini, striekacie pištole, dbal, airsoft zbraň, airsoft tracer, UniqueFire.


( 2 Hodnotenie )

Počet