Bazzery Deti Cosplay Oblečenie New Black Widow Deti A Dievčatá Hrať Kostýmy Pre Halloween Party Hranie Rolí Kostýmy

€15.05


Bazzery Deti Cosplay Oblečenie New Black Widow Deti A Dievčatá Hrať Kostýmy Pre Halloween Party Hranie Rolí Kostýmy

[xlmodel]-[size]-[9999] Veľkosť Tabuľky Meranie V CM Veľkosť Ramenný Hrudníka Oblečenie Dĺžka Rukáv Výška S Vekom 30 70 100 45 110 - 120 4 - 6T M 32 75 110 47 120 - 130 7 - 8T L 34 80 120 49 130 - 140 9 - 10 TON

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

Platby: akceptujeme platby cez Kreditné Karty , MoneyBookers , TT , Western Union , Qiwi Peňaženky , Escrow. Všetky platby prostredníctvom kreditnej karty musia byť overené www.tantra-egypt.sk , to bude trvať 24 hodín . Skôr platbu znamená skôr odoslanie! Doprava: Hlavné spôsoby dopravy z nás nasledovne: zabezpečíme expedície podľa vašich možností. Venujte, prosím, poplatky , čas doručenia a bezpečnosť do úvahy, keď sa rozhodnete. Dane: Dovozné dane sadzby sú vyrobené podľa vašich zvykov, je líšiť v závislosti od rôznych krajín, takže všetky ceny sú naše výrobky neobsahujú žiadne dane, musíte ju zaplatiť na vašej strane, keď je to potrebné. Vracia & Záruka: Všetky naše produkty budú skontrolované po jednej pred odoslaním von. Kupujúci by mal skontrolovať balík raz prijímanie. Ak je poškodený počas prepravy, prosím, odmietne podpísať ho a dostať do kontaktu s nami v čase. Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím ponuku podrobné informácie nám v 7 dní pred prijímanie. Potvrdíme problém a potom ponúknuť spokojní riešenie pre vás. Kupujúci sú zodpovední za vrátiť postages ak sú problémy spôsobené vašej strane. Ak sa potrebujete vrátiť výrobkov, kontaktujte nás, prosím, na adresu, a všetky výrobky, ktoré musia byť zabalený v pôvodnom obale. Spätná väzba: 5 hviezdičky spätná väzba je veľmi vítané! Ak existuje akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás v prvom rade pred zanechať neutrálne alebo negatívne odozvy sme sa dostať späť k vám do 24 pracovných hodín.

Štítky: zelená cosplay kombinézu, námornícky kostým sex, drrsses deti, micky mouse kostým chlapec, dospelých plavky, marvel hrnček, fortnite kostým dieťa, krúžok black canary, oblečenie ladys deti, dievča deti kostýmy.


( 1 Hodnotenie )

Počet