20/50/100ks /set, Pet, pes, Mačka motýlik roztomilý dot vzor psa čela vlasy starostlivosť vlasy príslušenstvo šteňa vlasy luky s Drahokamu

€5.17


20/50/100ks /set, Pet, pes, Mačka motýlik roztomilý dot vzor psa čela vlasy starostlivosť vlasy príslušenstvo šteňa vlasy luky s Drahokamu

Existujú tri množstvo možnosť: 20pcs,50pcs,100ks.prosím, vyberte si to a my vám pošleme rôznych farbách tejto vzor

Materiál: čipky, satén, stuha

DRSNÝ VEĽKOSŤ: 4CM dĺžka X šírka 2cm (vezmite prosím na vedomie, to je pes,\ \ 's vlasy kvet, nie je tak veľký ako náš kvet :)

ZOBRAZIŤ ČAS

Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy.

Pokyn:dodacia lehota je závislá od kupujúceho\ \ 's colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Po-predajný servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom priateľské spôsoby a dopĺňa takto:

1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2 Človekom poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3 Produktu kvalitu spracovania programu:

1). Kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2). Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci don\ \ 't plan, aby sa nové objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3 Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra: cn1000658066, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Dúfam, že užite si nakupovanie u nás!

Štítky: luk pet, psa pripraviť príslušenstvo 20, šatka veľká noc pes, batoh mačiatko, leskom a lesk pre dievča, golier pár, barbi tričko, joker stenu, klip psa vlasy, obojok príslušenstvo webové stránky.


( 1 Hodnotenie )

Počet