Ručne Háčkované Rozmerov kvety Béžovej Bavlny vankúš Vankúš bytový Textil Vankúš

€16.46


Vitajte na mojom obchode Vankúš celková veľkosť cca 50 CM, dať vankúše okolo 40-42CM Vhodné pre 40 alebo 45 CM držania vankúš. Priateľské pripomenie, keď váš list vnútri grip vankúše plnené vankúš, plnené vo vnútri trochu, oh prosím, nie brutálne kolízie jemné liečiť naše obliečky na vankúše Bavlna a bavlna sú najprirodzenejšou spracované bez extra farby, mierne menšie cottonseed black zvyšok je normálne. Myseľ, prosím, nie kúpiť. Prosím pochopiť. Používa: vankúš, vankúše, spoliehať sa obliečky na vankúše, ale aj ako vankúš sady. Remeslo: ručné háčkovanie háčkovanie (Šantung tradičné remeselné) V tomto období obrábania, tradičných umení a remesiel na pokraji vyhynutia, v porovnaní so strojom urobiť, výšivky, čo je v poriadku zberateľskú hodnotu. Materiál: čistá prírodná bavlna na vývoz, ako sú domáce bavlna cvernová továreň pre zahraničné vlastné, bavlnenou látkou. Farba: Béžová, že charakter Cudzincov ako prirodzenú vec, že výrobok používaný na spriadanie bavlny z bavlny na linku proces, procesy zriedka, ukazuje skutočnú povahu bavlna, a dokonca aj malé zvyškové nepúšťa vlákna. Hoci duté tvár vankúš háčkované, ale tu sú obloženie, takže to nebude odhaliť vaše podržte vankúš core , a opačný koniec tkaniny materiál presne rovnaké, absolútne hrubé bavlna Pozrite sa na detaily, malá čierna bodka bavlna osiva Sme osobne kontrolovať kvalitu, EPE obstarávania oh, ich inštalovaných výrobných pracovníkov osobne podržte vankúš, môžete si byť istí. Môj produkt je 100% rovnaký obrázok,

To, čo vidíte je to, čo dostanete! ! !

Platobné podmienky:

Akceptujeme management services, ďalšie rýchle, bezpečné a jednoduché použitie!

Na protact enterprise security package, zašleme vám nechať si platiť za adresu.

Prepravné:

Do 24 hodín po platbe vám budú zaslané na projekt.

Za normálnych okolností, váš projekt bude 8 do 25 pracovných dní od leteckej preprave zásielok, môžete tiež povedzte nám, čo potrebujete spôsob dopravy, zabezpečíme najlepšie doručenie vám, veľmi pekne vám ďakujem!

Spätná väzba:

Náš úspech závisí od vašej spokojnosti, vaša odozva je veľmi dôležité. Budeme radi, veľmi veľa, ak môžete urobiť pozitívnu spätnú väzbu na nás, budete získať uspokojivý produkty. Ak nie ste spokojní s našimi službu alebo produkt. Prosím zanechať odkaz, pred nemáme spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém čo najskôr, aby ste spokojní s našimi výrobkami a službami na vás.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky. E-mailom, prosím, kontaktujte nás.

Ak potrebujete niečo v Číne. Skúste projektu, ktoré potrebujete, kontaktujte nás. Možno by sme mohli nájsť vhodné pre váš projekt.

Ďakujem za pozornosť a prajem pekný deň

Štítky: bochník rozmliaždeniu, chlieb vankúš, mäso vankúš, proti stresu vankúš, cloud plyšové, jedlo vankúš, jumbo kawaii rozmliaždeniu, baton hračka, bochník chleba rozmliaždeniu, chlieb vankúš.


( 0 Hodnotenie )

Počet