2ks Deti Teplé Zimné Hrubé Pletené Klobúk S Šatku Nastaviť Ručne Háčkované Čiapky Dieťa Muts Pre 3-10 Rokov, Deti Beanie

€8.00


Funkcie a špecifikácie:

Funkcie:

Deti Zime Teplé Kintted Klobúk , aby ste teplé a útulné so 100% zrastov a mäkký fleece podšívka , a to je skvelé pre outdoorové športy ako lyžovanie , korčuľovanie , snowboarding . a to bol Vhodný pre deti medzi 3-10 rokov. špecifikácie:

Meterial : Pletené Bavlny

Veľkosť : Jedna Veľkosť

Pletené klobúk: výška 9.4"/24 cm; šírka 8.7"/22 cm

Infinity šátek: výška 8.7"/22 cm; šírka 7.9"/20 cm

Vhodný Vek : 3-10 Rokov

Farba : Ako na obrázku

Štýl : Pevné Farby Pletené Čiapky s Šatku Krúžok

Štýl 2 : Pohodlné Pletené Nastaviť

Štýl 4 : Udržať V Teple

Štýl 5 : Nastaviteľné Spp & Šátek ( Pohodlnejší )

Pohlavie : Boys & Girls

Sezóna : Zimné Jeseň & Jar

Zoznam balíkov : 1 Sada ( 1pcs spp ; 1pcs šátek )

2ks Deti Teplé Zimné Hrubé Pletené Klobúk S Šatku Nastaviť Ručne Háčkované Čiapky Dieťa Muts Pre 3-10 Rokov, Deti Beanie

Spätná väzba:

1) Vaša spokojnosť je naša snaha,takže ak tam je niečo, aby ste nespokojní,(vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné),prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

2) Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

--- Ďakujeme veľmi pekne!

Pridať tieň znaky

Štítky: hippie zimné klobúk, deti zimné klobúk žltá, anybgirl zimné klobúk, die * a zimné klobúk, dondon zimné klobúk, vegánska zimné klobúk, linajkované zimné klobúk, kryptek zimné klobúk, chlapci batman zimné klobúk, lupiči zimné klobúk.


( 4 Hodnotenie )

Počet