Relogio Feminino SUNKTA Ženy Hodinky Vodotesné Top Značky Luxusné Hodinky Ženy S Keramika A Kov Remienok Relojes Para Mujer

€12.40


Značka: SUNKTA Štýl: Príležitostné,Business Zobrazenie: Analógové Pohyb: Pôvodný Quartz, Troch-dimenzionální dial Hlavné Funkcie: - 100% Nový tag a vysokej kvality; - Odolné proti Vode(Podpora Studená Sprcha a Plávať,nechcem pôsobiť pozerať, keď pod vodou); - Kvalita Zliatiny Zinku Prípade; - vysoko kvalitná oceľ keramické popruh; Špecifikácia (približná): - Prípad Priemer: 2.8 cm - Prípad Hrúbka: 1.0 cm - Šírka Pásma: 1.4 cm - Celková Dĺžka: 18 cm - hmotnosť Výrobku: 57g -akceptujeme platby cez AliPay LEN. -Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW -Prosím, všimnite si, že e-kontrola normálne všeobecné trvá 5 pracovných dní jasné. -Ak ste si zakúpili viacero položiek, použite prosím nákupného košíka a pozrite sa raz pre všetkých, namiesto platby pre nich individuálne. -Prosím uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) v SEKCII POZNÁMKY pri pozrite sa. -Prosím, láskavo poznámka : Položky bude přebalených na uloženie vášho lodné nabitia a byť šetrný k životnému prostrediu. My záručný tovar vám bude dobre chránené v buble tašky! - Doprava po celom svete s výnimkou oblastí vylúčené kliknite na tlačidlo Doprava a platby pre detail. - Väčšina objednávky bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň po zaplatení prijaté. Položky sú dodávané letecky 15-25 Pracovných dní, do väčšiny krajín a oblastí -nájdete v tabuľke nižšie sa pre dodanie čas. Rusko Federácie, zvyčajne trvať približne 25~50 dní, Pls povoliť trochu odkladu. Brazília, zvyčajne trvať približne 60~90 dní. Pls povoliť trochu odkladu. V iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie! Záruka 1-ročná záruka, kúpiť s dôverou. Ak nie ste spokojní s položku, keď je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní. Buď sa budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. Vráti akceptujeme www.tantra-egypt.sk politiky návratu. Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka spätnú Väzbu Sme úprimní na www.tantra-egypt.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek poslať e-maily mi odpovede na svoje otázky, odpovieme vám najneskôr do 48 hodín. vďaka. zaviazali sme sa na vašu 100% spokojnosť zákazníka a dúfam, že dlhodobú spoluprácu s vami.

Štítky: casio smart, sledujte ženy, damskie zegarki, dieťa hodinky, vyhľadávanie dámske hodinky, oem luxusné hodinky, muži hodinky, sk, sledujte žena, hot sexy ženy foto.


( 1 Hodnotenie )

Počet