Pánske Taška Svorkou Tlačiť Kabelka Originálne Kožené pánske Full-Useň Business Úradný Dokument Taška Módna Taška cez Rameno

€46.96


Úvod

Yunkun Batožiny Factory Je Komplexný Výrobný Podnik Integrácie Dizajn, Výskum a Vývoj, Výroba, Predaj a Spracovanie. Spoločnosť Má Špecializované Služby Marketingové Oddelenie, Skvelý Dizajn Oddelenie, Ručne Remeselne-Kontajner Dom, Veľké Výrobné Oddelenie, a Striktné Oddelenie Kvality, aby Zabezpečili, Že Vaše Výrobky Sú Hladké a Starať-Free od Návrhu až po Dodanie.

Hlavné Produkty Sú Všetky Druhy Módne dámske Tašky a Kabelky s novými Štýlmi a Kompletný Štýly. Jeho Kategórie Produktov Sú Rozdelené:

Ženské Taška, Bežné Žien Taška, dámske Módne Kabelky, Zahraničný Obchod Žien Taška, kórejských Žien Taška, Faux Kožené dámske Taška, PU dámske Tašky, PVC Žien taška, Taška cez Rameno, Batoh, Kabelku, Tašku, over-the-Taška cez Rameno, Večer Taška, Bežné Taška, make-up Taška, Školské tašky, Kabelky Série, dámsky Vak, Kožené Kabelky, koženka, Kabelka, PU Kabelky, PVC Kabelky, Módne Tašky, Plátno Márnosť a Ďalšie Série Výrobkov. Dizajn, Štýl Je Jedinečný a Avant-Garde. prostredníctvom využívania Prírodných Farbách, Dizajnéri Organicky Začleniť Populárne Módne Prvky, Mäkké Línie a Bežné Emocionálne Odvolanie. Preto, Perfektná Kombinácia Móda a Život Robí Svoje Produkty Vynikajúce a vyniknúť. V Rovnakom Čase, Môžeme postupovať Aj Podľa Vašej Požiadavky ( Vzorky ) Dizajn a Výroba a Poskytnúť Kožený Tovar Spracovanie. Výrobný Proces Môžete Pridať Rôzne Grafické Odtlačky, Samoopaľovacie, Striebro, Razenie, Hodváb sieťotlač, Vyšívanie, a Tak na Produkty. S Jeho Krásny Dizajn a Vynikajúce Spracovanie, Jej Výrobky sa Predávajú Aj celej Krajiny, a Sú Vyvážané do Hongkongu, Taiwane, v Juhovýchodnej Ázii, Európe a Amerike a Iných Krajinách a Regiónoch.

Yunkun Batožiny Factory Vedie Módny Trend a Vykonáva Skvelého Života. Sme Presne Zachytiť Módny Trend Informácie, Prinášať Nové cez Staré, Slúžiť Našim Zákazníkom čo Najviac Primerané Produkty Vysokej kvality a Ceny, a Poskytovať Rôzne Dobré Služby Režimy ako Taška Veľkoobchod, Žien Taška Veľkoobchod, Zmiešané Dávky, Atď. Určené, aby sa Stal High-Grade Dodávateľa Sveta Kožené výrobky spracovateľského Priemyslu. Ako Prosperujúceho Podniku, Dodržiavame "Vytvoriť Život so Srdcom, Vytvoriť Bohatstvo, Múdrosť, a Splatiť Spoločnosti s Láskou" . Inovácie, Obetavosť a Tímová práca Sú Tri hnacie Sily pre Náš Stabilný a Rýchly Rozvoj. Tešíme sa na Hľadanie Spoločného Rozvoja a Win-Win Obchodné Príležitosti s Vami a Priateľmi Doma a v Zahraničí.

Náš Večný Služby Princíp

Kvalita Prvý, Povesť Prvý, Prvý Zákazník, Rovnosti a Vzájomnej výhodnosti, Špecializované Služby a Spoločného Rozvoja. Vitajte Vaše Volanie, poskytneme Vám vysokokvalitné Produkty a Ohľaduplný Služby.

Štítky: dotyk 6035r, xiomi drhnúť, vit b6 dávka, yi 4k svetlo, rozpisu grid 2, sídlo 19 tdi, polievka zlatý, prasnica, záplaty, yi 4k brust.


( 1 Hodnotenie )

Počet