Ženy Sexy Slim Basic Tričká, Topy, Tričká Dámske Klesnutie Košele List Tlačiť Vyrážky Stráž Pláž Nosiť Dlhé Rukávy Rashguard

€10.32


Vitajte v našom obchode. Sledujte nás a pridajte toto tričko do zoznamu želaní, pošleme vám zdarma darček s tým, čo si objednáte.

Ženy Sexy Slim Basic Tričká, Topy, Tričká Dámske Klesnutie Košele List Tlačiť Vyrážky Stráž Pláž Nosiť Dlhé Rukávy Rashguard Veľkosť: S M L Textílie: Bavlna & Polyester Vzor: Sexy O veľkosť: 1. Ázijské o veľkosti 1 až 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí. 2. Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu starostlivo pred objednaním, ak si neviete vybrať veľkosť, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis. 3. Prosím, nechajte 2-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. (1cm=0.39 palec, 1 palec=2.54 cm) 4. Vybrať si väčšiu veľkosť, ak je vaša veľkosť medzi dvoch veľkostiach. O color: Ako viete, na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

KUPUJÚCI ZOBRAZIŤ

1.Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavky na produkt. 2.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. 3.Nemôžeme zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Úprimne ospravedlňujem sa za vás, ak sa vám žiadne ťažkosti. Ďakujeme! 4.Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť, všetko sa vracia, musí obsahovať všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu.

1.Môžete sledovať vašu zásielku na tejto stránke váš sledovacie číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť). 2.Príprava Čas:potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. 3.Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk, ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, prosím, upozornenie nám novú adresu. Poznámka: prosím, vezmite na vedomie, že príspevok úrad a colný oneskorenie môže nastať, ak áno, pozrite si prosím informácie na miestnej pošte, ak stále nie je možné získať balík, prosím, kontaktujte nás. Ďakujem.

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . 2.Ak nebudete spokojný našich produktov,prosím kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku" pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba , garantujeme budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás a aby ste spokojný. Komunikácia je najlepší spôsob, ako .

1.Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude sa vždy snaží pomôcť, dúfam, že sa vytvoriť šťastný a dlhý podnikania s vami. 2.Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie s. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Ďakujem.

Štítky: vyrážka, rashguard zips, vyrážka stráže plavky ženy, Dlhý Rukáv, Plavky Pre Ženy, plus veľkosť vyrážka stráže, vyrážka tričko ženy, vyrážka stráže ženy zip, rashguard žena, surfovať plavky, vyrážka stráže ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet