Glutamanu sodného MSG Čína Soľ E621 1 kg

€9.95


Prídavná látka Názov: glutamanu sodného MSG Čína Soľ Súčasť Zoznamu: glutamanu sodného

M Kód: E621

Čisté Množstvo: 1 kg

Fyzická Štruktúra: Prášok

Množstvo: Dozadu, pokiaľ ide o sledovateľnosti všetkých Surovín A materiálov na balenie veľa čísel záznamov.

Výrobok sériové číslo sa nachádza na obale výrobku.

Potravinárske Prídavné Látky Funkčná Trieda: Dochucovadlá

Aditíva, Ktoré Boli Odvodené Od Mena: Kukurica

Prídavná látka Eklenebileceği Potraviny: turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde a vertikálne tebliğlerde v súlade s predpismi povolené hotových výrobkov, berúc do úvahy obmedzenia, ktoré sa používajú. Nariadenia a tebliğlerde požadované informácie ulaşılamadığında, súvisiace s zákony vašej krajiny na regulátor danışılabilir.

Špeciálne Skladovanie/Podmienky Používania: Prosím, majte na suchom a chladnom mieste utesnené.

Jedlo Işletmecisinin Obchodný Názov a Adresa: Smart Chemické Tic. A Od. S.r.o. S.r.o. Egejskom Mori, Priemyselná Lokalita Balatçık Mah. 8901/3 v. Č:3/3AO Çiğli/Izmir priestoroch.

Výrobca Registračného Č.: TR-35-K-047442

Krajina pôvodu: Turecko (Jedlo je hlavnou zložkou pôvodu koncového produktu menşeinden je iný.)

Návod na použitie: turecké Jedlo Codex Prísady do Potravín v súlade s Yönetmeliği'ne, vyrábané alebo plánovaná výroba hotových výrobkov súvisiacich s vertikálnym tebliğlerde Mieste oblasti; eklenebileceği potraviny, podmienky používania, maximálne množstvá a vzhľadom na obmedzenia by mali byť použité.

Turecko v iných krajinách, než použiť planlanıyorsa, v krajine právne predpisy by mali byť považované za.

Vlastnosti výrobku, výrobné požiadavky, stroje a zariadenia budovy a výkony, sezónne premenné a ostatné sa môžu líšiť v závislosti od surovín.

Najvhodnejšie použiť množstvo skôr, bez vyznačením, turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde belirtilen obmedzenia v záujme veci, minimálne miktarlarla skúšky musia byť vykonané.

Locale/Predaj Cieľ: Používanie v potravinách.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: glutamanu sodného, skrátené ako MSG prvý 1900'lü nájsť a široko V Japonsko V Japonsku a boli používané v Čínskej kuchyni.

E & shy;621 kód s dobre známe, MSG, v mnohých potravín aróma kıvamını používajú na zvýšenie a prísady. Glutamová je tvorený ostatné soli je tiež rovnaký s MSG etkidedir.

Glutamát bulunduğu gıdaya "umami" zavolal chuť Katare. Vedecky to chuť horkú, slanú, kyslú a tatlının je považovaný za vedľa.

Glutamát je proteín. Bielkoviny obsahujú najviac živín (červené a biele mäso, morské plody) sa prirodzene vyskytuje.

Glutamát vkusu zadržiavanie štruktúru. Glutamát množstvo prírodných existujú v potravinách a používa sa v potravinách 0,1 až 0,8 rozsahu. Z zadržiavanie sú pochádza z tu a ešte viac, takže v prípade použitia chuť nebude príspevok a škodlivých faktorov, ako napríklad, či príspevok de môže viesť k.

Glutamanu sodného soľ. Chemický vzorec C5H8NNaO4 şeklindedir, 1 mol glutamanu sodného 169.111 kg " dır. 225 ° v erir a rozpustnosť vo vode je veľmi veľký.

MSG, glutamová s sodyumun zlúčenia vyskytuje. Glutámovej kyseliny, bielkoviny sentezindeki 20 druhov aminoasitten jeden. To tiež znamená, že je to v našom tele sentezlenebilmektedir.

V našom tele 2 forma je zistené, uvoľnenie a v závislosti na. Je pripojený k forme, v závislosti na iných aminoasitlerle bulunduğudur, zadarmo formulár je jedným bulunduğu za prípade. Živiny zváranie glutamát, čriev väčšina energie, ktorá sa využíva pri zdroji. Bağırsaklar spojené štát našiel glutamatı tiež vydala urobiť. Tento zdroj energie veľká časť tela sám sentezleyebilir. (95-96) nastavte živín v glutamatı okolo je.

Glutamát v ich prirodzenom stave, mäsa, rýb, zeleniny a obilnín, viazaný forme, paradajky, mlieko, zemiaky, sójovou omáčkou a mnoho druhov peynirde voľnej forme. Tieto vyrobených mnoho potravín, materiálu, príjemná vôňa, chuť a látka zvýrazňujúca chuť özelliğinden kvôli následne pridaný.

Monosodyum glutamatın Komerčné výroba začala v roku 1909. V minulosti hydrolýzou üretiliyordu, ale neskôr bakteriálnej fermentácie boli používané.

Corynebacterium Glutamicus to baktérie kvasenie proces, a tento proces v melasa, škrobu alebo cukru nájsť v tekutom prostredí je realizovaný. Počas fermentácie baktérií do glutamová. Potom, ako klasické metódy oddeľovania geçerler. Spolu s filtrovaným a čistený glutamová neutralizácia Monosodyum glutamata previesť. Ak po opäť čistenie, kryštalizácia a transformované do bieleho prášku po zaschnutí a pripravený na použitie ako látka zvýrazňujúca chuť.

Uvedené E NTEGRA

Štítky: monosodium glutamát, h8 hodinky, glutamanu sodného msg mená, MUŽI, 1 palec, jar korenie, nádoby na soľ a cukor, glutamanu sodného msg rakoviny, gundam zbraň, kde kúpiť glutamanu sodného.


( 1 Hodnotenie )

Počet